Trouwlocaties Rotterdam
Trouwlocaties in Rotterdam

Gaat u binnenkort trouwen? Dan bent u wellicht al aan het zoeken naar geschikte trouwlocaties in Rotterdam. t Manneke is een unieke, landelijk gelegen trouwlocatie vlakbij de Randstad. Laat u betoveren door deze prachtige plek. Wij bieden diverse feestzalen, geschikt van 10 tot wel 250 personen. Beleef de mooiste dag van uw leven op de mooiste plek van Rotterdam!

De mooiste trouwlocatie van Rotterdam

Het regelen van uw droombruiloft kunt u met een gerust hart aan t Manneke overlaten. T Manneke is aangewezen als officiële trouwlocatie, en dat is niet zo gek. Deze sprookjesachtige locatie is landelijk gelegen, eenvoudig bereikbaar vanuit de Randstad én omringd door schitterend aangelegde tuinen. T Manneke biedt diverse feestzalen geschikt voor zowel grote als kleine feestjes. Geeft u een klein, intiem feestje? Kies dan voor de Pinkenschuur of Kippenschuur. Deze zalen zijn geschikt voor maximaal 40 personen. De Koestal of de Korenbarg gebruiken we vaak als feestzaal voor maximaal 80 a 90 personen. Pakt u het een stukje groter aan? Kies dan voor de Dorsvloer, een fantastische zaal waar u met maximaal 250 personen een feestje kunt bouwen..

t Manneke maakt uw wensen waar

Wist u dat alle feesten bij t Manneke compleet verzorgd zijn? Wij bieden veel culinaire mogelijkheden om uw trouwerij compleet te maken. Van bitterbal tot diner en van buffet tot poffertjeskraam. Aarzel vooral ook niet om specifieke wensen aan ons voor te leggen. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos! Ook adviseren wij u met plezier over de muzikale ondersteuning van uw feest, met bijvoorbeeld dj of professionele band. Geeft u een themafeest? Wij kleden de feestzaal graag voor u aan! Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u zorgeloos kunt genieten.

Direct reserveren bij t Manneke

Bent u enthousiast geworden over deze betoverende trouwlocatie in Rotterdam? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken via 010-5114976. Ook kunt u het contactformulier invullen. Wilt u onze feestzalen eens in het echt komen bekijken? Kom dan gerust eens bij ons langs en laat u betoveren door t Manneke.

Vrijblijvend contact Nieuws

Neem contact op!
info@tmanneke.nl
010 511 4976