Trouwlocaties Rotterdam

Trouwlocaties Rotterdam

Ga je binnenkort trouwen en ben je op zoek naar geschikte trouwlocaties in Rotterdam? Kom dan eens langs bij t Manneke! Onze landelijk gelegen boerderij beschikt over meerdere trouwfeest zalen, geschikt tot 250 personen. Bekijk onze mogelijkheden en maak een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Onze romantische trouwlocatie vind je aan de rand van Rotterdam, in Berkel & Rodenrijs.
En jullie gasten kunnen bij ons gratis parkeren!

Landelijke trouwlocatie Rotterdam

Het regelen van je droombruiloft kan je met een gerust hart aan ons overlaten. t Manneke is door de Gemeente Lansingerland aangewezen als officiële trouwlocatie. Onze boerderij is landelijk gelegen, uitstekend bereikbaar vanuit Rotterdam én omringd door schitterend aangelegde tuinen. Daarnaast beschikken we over meerdere feestzalen, geschikt voor zowel een intieme bruiloft als een groter feest.

 

Buiten trouwen

Is buiten trouwen een grote droom voor jullie? Wij beschikken over meerdere plekken in onze tuin waar je elkaar het ja-woord kan geven. Maar de tuin is niet alleen een prachtige plek voor de ceremonie. Want ook voor jullie trouwfoto’s is hij zeer geschikt! Dit maakt onze boerderij een unieke trouwlocatie in Rotterdam!

 

Gehele dag op één trouwlocatie

Doordat we beschikken over meerdere zalen, kunnen we jullie het gemak bieden de gehele dag op één romantische trouwlocatie nabij Rotterdam te vieren. Daarnaast bieden we veel culinaire mogelijkheden, om je bruiloft compleet te maken. Van shared dining tot barbecues en keuzemenu’s. Aarzel vooral ook niet om specifieke wensen aan ons voor te leggen, we stellen graag op maat samen.

 

Deze bruidsparen gingen je voor!
Dank jullie wel, Thank you – voor een onvergetelijke dag , in een woord perfect! Het had voor ons beide niet beter gekund. De locatie, het weer, de verzorging, professionaliteit, top eten, bediening (de lift na afloop naar huis van Paul) het meewerken en meedenken om alles te realiseren. Zoveel van onze gasten zeiden dat het zo niet DE dan zeker een van de beste bruiloft/dagen is geweest dat ze ooit hebben meegemaakt – fijn om te horen en mede dankzij jullie.Jason & Elizabeth
We hebben onze trouwdag van ceremonie tot feest bij ‘t Manneke gevierd. Van offerte tot de dag after is alles tot in de puntjes verzorgd. Het eten was heerlijk, de bediening top en de locaties zijn prachtig. Het contact verloopt soepel en geen vraag is teveel voor Lisan, die de tijd voor je neemt en heel enthousiast is. We hebben een dag om nooit te vergeten gehad!Marten & Marcella
Plan snel een vrijblijvende bezichtiging

Ben je enthousiast geworden over onze landelijke trouwlocatie in Rotterdam? Neem dan contact op! We nodigen jullie graag uit onze mogelijkheden en zalen te komen bekijken. Na het kennismakingsgesprek ontvangen jullie van ons een vrijblijvend voorstel. Voor het maken van een afspraak kan je telefonisch contact opnemen met Lisan via 010-5114976, of een e-mail sturen naar info@tmanneke.nl. Tot snel!

Stuur een mail Bel ons