Feestzaal huren Zoetermeer

Feestzaal huren Zoetermeer

Wilt u een feestzaal huren in Zoetermeer inclusief catering? Bekijk dan zeker onze mogelijkheden. Onze feestlocatie beschikt over 5 feestzalen, geschikt van 10 tot 250 personen. Bij ons wordt u tijdens het feest tevens tot in de puntjes verzorgd! Bij ons zijn feesten namelijk altijd inclusief drankjes en catering.

5 feestzalen – van 10 tot 250 personen
Altijd inclusief uitstekende catering
Persoonlijke service
Gratis parkeren

t Manneke is gevestigd in Berkel en Rodenrijs. Uw gasten kunnen bij ons gratis parkeren.
 

Feestlocatie met 5 zalen

Bekijk onze zalen via de website en wandel door middel van de 360 graden foto’s rond door de boerderij! De feestzalen zijn verschillend in grootte. Hierdoor kunt u al met een intiem gezelschap van één van onze zalen gebruik maken. Wilt u het iets groter aanpakken? Kijk dan eens naar de Dorsvloer, de Koestal of de Korenbarg. Elke zaal heeft zijn eigen sfeer, maar uiteraard wel de landelijke elementen van de boerderij.

 

Compleet verzorgd – altijd inclusief catering

Een all-in feestarrangement van 4 uur bieden wij al aan vanaf € 29,95 per persoon. Omdat we beschikken over een eigen keuken kunnen we echter nog meer mogelijkheden bieden. Of u nu gaat voor een bitterbal, barbecue of hapjeskraam, onze keukenbrigade neemt de zorg voor u uit handen! En organiseert u een themafeest? Geef dat gerust aan, dan kunnen we de hapjes naar gelang het thema aanpassen.
 

Zij gingen u voor
We hebben het vrijdagavond super gezellig gehad en heerlijk gegeten en gedronken. Voor herhaling vatbaar!
Bedankt voor jullie inzet.Hans & Paulien Ellens
Wij hebben ons 12,5 jaar huwelijks feest bij t Manneke gevierd. Alles perfect geregeld, bbq was heerlijk met de salades. bediening Sebastiaan en Sanne waren helemaal top! Alle gasten vonden het een mooie zaal en goede locatie. Nogmaals bedankt voor een geslaagd feest. Andre & Margreet
Kom langs voor een bezichtiging!

Bent u geïnteresseerd om een feestzaal te huren in Zoetermeer? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging en vrijblijvend voorstel! Wij zetten de koffie vast klaar. Tot snel!

Stuur een mail Bel ons