Feestzaal huren Zoetermeer
Feestzaal huren in Zoetermeer?

Wilt u op een unieke, landelijk gelegen locatie vlakbij Zoetermeer een feestzaal huren? Maak kennis met t Manneke en laat u betoveren door deze sprookjesachtige plek. Wij bieden diverse feestzalen voor iedere gelegenheid, geschikt van 10 tot wel 250 personen. Vier uw feest bij t Manneke, huur de zaal als vergaderruimte of geniet van deze unieke trouwlocatie!

Let op: wij verzorgen uw evenement volledig, het is daarom niet mogelijk een feestzaal “kaal” te huren en zelf de catering te organiseren.

Feestzalen in Zoetermeer voor allerlei gelegenheden

T Manneke biedt diverse feestzalen in Zoetermeer, geschikt voor allerlei feestelijke gelegenheden. Geeft u een klein, intiem feestje? Kies dan voor de Pinkenschuur of Kippenschuur. Deze zalen zijn geschikt voor maximaal 40 personen. De Koestal of de Korenbarg gebruiken we vaak als feestzaal voor maximaal 80 a 90 personen. Pakt u het een stukje groter aan? Kies dan voor de Dorsvloer, een fantastische zaal waar u met maximaal 250 personen een feestje kunt bouwen. Ook voor de ‘mooiste dag van uw leven’ moet u zeker aan ons denken. T Manneke is aangewezen als officiële trouwlocatie, en dat is niet zo gek. Deze sprookjesachtige locatie is landelijk gelegen, eenvoudig bereikbaar vanuit de Randstad én omringd door schitterend aangelegde tuinen.

Al uw wensen komen uit bij het huren van een feestzaal in Zoetermeer

Wist u dat alle feesten bij t Manneke compleet verzorgd zijn? Wij bieden veel culinaire mogelijkheden om uw feest compleet te maken. Van bitterbal tot diner en van buffet
tot poffertjeskraam. Aarzel vooral ook niet om specifieke wensen aan ons voor te leggen. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos! Ook adviseren wij u met plezier over de muzikale ondersteuning van uw feest, met bijvoorbeeld dj of professionele band. Geeft u een themafeest? Wij kleden de feestzaal graag voor u aan! Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u zorgeloos kunt genieten.

Contact opnemen met t Manneke

Bent u enthousiast geworden over een feestzaal huren in Zoetermeer bij t Manneke? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken via 010-5114976. Ook kunt u het contactformulier invullen. Wilt u onze feestzalen eens in het echt komen bekijken? Kom dan gerust eens bij ons langs en laat u betoveren door t Manneke.

Vrijblijvend contact