Vergaderlocatie Bleiswijk

Vergaderlocatie Bleiswijk

Onze landelijke vergaderlocatie Bleiswijk, is gelegen aan de rand van Berkel en Rodenrijs. De boerderij beschikt over 5 vergaderzalen, met elk haar eigen sfeer en karakter. In elke vergaderzaal ziet u nog iets terug van het boerderijleven. Houten binten, openslaande deuren en glas-in-lood geven veel sfeer aan de ruimte.

Op onze vergaderlocatie gebruikt u gratis ons wifi netwerk en de zalen beschikken standaard over een beamer, scherm en geluidsinstallatie. Daarnaast kunt u bij ons gratis parkeren. Welkom bij t Manneke!

De faciliteiten op onze vergaderlocatie Bleiswijk

• 5 vergaderruimtes, van 5 tot 250 personen
• Gratis parkeren
• All-in vergaderarrangementen
• Mogelijkheid tot een frisse neus
• Persoonlijke service & grote flexibiliteit

Vergaderruimtes

Bij ons heeft u de keuze uit 5 verschillende vergaderzalen. Omdat deze verschillen in grootte, kunnen we u altijd een passende zaal voor uw meeting of vergadering aanbieden. Zo kunt u al vanaf 5 personen bij ons terecht. De grootste zaal (Dorsvloer) is geschikt tot 250 personen, afhankelijk van uw gewenste opstelling. Deze vergaderruimte beschikt tevens over een podium, wat de ruimte geschikt maakt voor een spreker of presentatie.

Doordat onze vergaderlocatie nabij Bergschenhoek is omgeven door een flinke tuin, hebben maar liefst 3 van onze zalen de beschikking over een eigen terras. Met mooi weer kunt u dus heerlijk naar buiten voor een frisse neus. En wilt u echt even de benen strekken? De Groenzoom ligt op loopafstand van de boerderij.

Vergaderarrangementen

Ons fantastische keukenteam zorgt ervoor dat het u nergens aan ontbreekt tijdens uw meeting. Met ons all-in vergaderarrangementen geniet u onbeperkt van onze koffies en thee in verschillende smaken. Karaffen water worden onbeperkt aangevuld en uiteraard verwennen we u met wat lekkers in de koffie pauze.

In de lunchpauze ontvangen we u in een aparte zaal voor een uitgebreid lunchbuffet. Hier heeft u de keuze uit verschillende soorten brood, vleesbeleg en kaas. Maar we zorgen ook voor fruit, salades, wat zoete broodjes en natuurlijk een warme snack. Dan kunt u daarna weer met hernieuwde energie aan de slag!

Hoe wij ons onderscheiden

Wij begrijpen als geen ander dat persoonlijk contact en service uitermate belangrijk zijn. De vergaderruimte moet aansluiten bij uw specifieke wensen. Wij proberen u met onze gastvrijheid en persoonlijke service dat ‘thuisgevoel’ op onze boerderij te geven. Bent u benieuwd naar onze vergaderlocatie nabij Bleiswijk? Neem dan contact op voor de mogelijkheden via het contactformulier of bel naar 010-5114976.