Vergaderruimte Zoetermeer

Vergaderruimte Zoetermeer

Onze landelijke vergaderruimte vindt u nabij Zoetermeer. De boerderij beschikt over maar liefst 5 verschillende vergaderzalen. Inmiddels zijn de koeienstallen verruild voor moderne, maar landelijke zalen, voorzien van alle gemakken. We kunnen groepen van 10 tot 250 personen kwijt. Wanneer er meer vergaderruimtes worden ingezet, kunnen we uiteraard de capaciteit vergroten.

Onze vergaderruimte ligt nabij Zoetermeer en Rotterdam, maar is landelijk gelegen.

5 landelijke vergaderruimtes

Hierbij geven we u graag een overzicht van onze vergaderruimtes. Onze grootste zaal, de Dorsvloer is geschikt als plenaire ruimte. De ruimte beschikt over een in hoogte verstelbaar podium, perfect voor uw spreker, congres of presentatie. De kleinere Kippenschuur en Pinkenschuur worden hierbij vaak als sub ruimtes of break-out sessies gebruikt.

Doordat de boerderij is omgeven door een grote tuin en verschillende buitenruimtes, beschikken 3 van onze zalen van een eigen tuin of terras. Zo kunt u tijdens uw workshop of brainstormsessie ook heerlijk een frisse neus halen.

In al onze zalen kunt u standaard gebruik maken van een beamer, scherm, microfoon en geluidsinstallatie.

Dorsvloer: tot 250 personen
Korenbarg: tot 90 personen
Koestal: tot 80 personen
Kippenschuur: tot 40 personen
Pinkenschuur: tot 40 personen

Aantrekkelijke vergaderarrangementen

Tijdens een intensieve vergadering of zakelijke bijeenkomst is het belangrijk dat u uzelf en uw gasten van voldoende energie voorziet. Bij ons zal het u aan niets ontbreken. Wij bieden tijdens uw vergadering een aantrekkelijk vergaderarrangement. Koffie, thee en andere warme dranken zijn onbeperkt. Ook zorgen wij voor karaffen ijswater in de vergaderruimte. Uiteraard krijgt u iets lekkers bij de koffie. Maar ook ons lunchbuffet is uitgebreid en gevuld met heerlijke en gezonde broodjes, salades en verschillende belegsoorten.

Indien u na afloop van uw vergadering of workshop samen met uw collega’s wilt borrelen of dineren, beschikken we over verschillende mogelijkheden. Bekijk onze culinaire mogelijkheden of neem contact op voor een offerte op maat.

Wat kunt u van ons verwachten?
  • Landelijk gelegen vergaderlocatie
  • 5 verschillende vergaderzalen
  • Prachtige tuin en verschillende terrassen
  • Kosteloos gebruik van beamer, scherm, geluid en microfoon
  • Persoonlijke aandacht
  • Goed bereikbaar & gratis parkeren
Neem contact op voor meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in één van onze vergaderruimtes nabij Zoetermeer? Neem dan contact op voor meer informatie, of maak een afspraak voor een bezichtiging. Dan krijgt u een goede indruk van onze vergaderruimtes. Wij zetten de koffie vast klaar. Tot snel!

Stuur een mail Bel ons