Zaal huren Rotterdam

Zaal huren in Rotterdam?

Wilt u een zaal huren in Rotterdam voor een zakelijke bijeenkomst of vergadering? Of zoekt u een zaal voor uw verjaardag of jubileum? Ontdek dan onze landelijke feestlocatie & vergaderlocatie! We beschikken over 5 verschillende feestzalen, welke geschikt zijn van 10 tot 250 personen.

5 zalen
Altijd inclusief catering
Persoonlijke service
Gratis parkeren

t Manneke is gelegen in Berkel & Rodenrijs, op nog geen 10 km vanaf Rotterdam. Uw gasten kunnen bij ons gratis parkeren.

5 sfeervolle zalen te huur

Onze boerderij beschikt over 5 sfeervolle feestzalen. Bekijk onze zalen en wandel door middel van de 360 graden foto’s rond door de zalen, het terras en de tuin. De Dorsvloer is onze grootste zaal en is erg geschikt voor feesten of presentaties tot 250 personen. Maar ook met een kleiner gezelschap bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk dan maar eens naar onze Kippenschuur met aangrenzend terras. En deze is ook perfect voor een borrel of barbecue.

Inclusief catering

Een bijeenkomst of feest op onze feestlocatie is altijd inclusief catering. Want wij beschikken over uitgebreide culinaire mogelijkheden. Van bitterbal tot volledige hapjeskraam en van diner tot BBQ. Laat de keukenbrigade u verwennen met verrassende smaakcombinaties, altijd van uitstekende kwaliteit.

Zij gingen u voor
Dank aan het hele team voor de goede verzorging van het feest. Heel attent, overal wordt aan gedacht en gastheerschap straalt er vanaf. Wij zijn erg tevreden!
Het Walking Dinner was heerlijk en een perfecte formule. Hele goede zaken! Alice Filippo-van Elst
Goedemorgen, geweldige organisatoren van het feest van Lenie,
Hartelijk dank voor de geweldige gezellige avond, wij hebben alleen maar positieve reacties gehad van de avond. Zeker voor herhaling vatbaar. Ben en Lenie Hoogervorst
Kom langs voor een bezichtiging!

Wilt u graag meer informatie over zaal huren Rotterdam? Neem dan contact met ons op! Want wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden en nodigen u graag uit voor een vrijblijvende bezichtiging. Tot snel!
 
Stuur een mail Bel ons