Zaal huren in Rotterdam?
Zaal huren in Rotterdam?

Wilt u een zaal huren in Rotterdam, maar wel met een landelijke stijl? Dan laten we u graag kennis maken met t Manneke. De prachtig verbouwde boerderij is landelijk gelegen waardoor u geniet van het buitenleven en toch zo dichtbij Rotterdam bent (9 km). Wij hebben verschillende zalen te huur waar u gebruik van kan maken. Vier uw feest bij t Manneke, huur de zaal als vergaderruimte of geniet van deze unieke trouwlocatie.

Let op: wij verzorgen uw evenement volledig, het is daarom niet mogelijk een zaal “kaal” te huren en zelf de catering te organiseren.

Keuze uit vijf sfeervolle zalen

Voor het huren van een zaal heeft u keuze uit vijf sfeervolle zalen van verschillende grootte.

  • Dorsvloer: zaal geschikt voor 40 tot 250 personen
  • Koestal: zaal geschikt voor 20 tot 80 personen
  • Korenbarg: zaal geschikt voor 20 tot 90 personen
  • Kippenschuur: zaal geschikt voor 15 tot 40 personen
  • Pinkenschuur: zaal geschikt voor 15 tot 40 personen
Zaalverhuur volledig verzorgd

Door de unieke ligging van t Manneke (vlakbij Rotterdam) en de authentieke sfeer, is dit de perfectie trouwlocatie voor een landelijke maar toch moderne bruiloft. Wij verhuren niet alleen de zaal, maar zorgen ook voor de aankleding en muziek als u dit wenst. Daarnaast kunt u genieten van heerlijke culinaire gerechten. Als u aangeeft wat de wensen zijn, verzorgen wij deze voor u.

Interesse in onze zaalverhuur?

Neem dan contact met ons op en wij vertellen u alles over de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via 010-5114976 of vul het contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op. Bekijk ook eens de unieke trouwlocatie van t Manneke, alle feestzalen, de mogelijkheden voor een personeelsfeest of de vergaderruimte voor zakelijke events.

Vrijblijvend contact