Kleine zaal huren Rotterdam

Kleine zaal huren Rotterdam?

Bekijk hier onze mogelijkheden om een kleine zaal te huren in Rotterdam. Wellicht geeft u binnenkort een feestje? Of zoekt u een geschikte vergaderruimte? In onze boerderij beschikken we over 5 landelijke feestzalen. Of u nu uw verjaardagsfeest, trouwfeest, reünie, familiediner of jubileum wilt vieren. Wij hebben een geschikte kleine zaal in Rotterdam voor u beschikbaar.

5 zalen
Altijd inclusief catering
Persoonlijke service
Gratis parkeren

Wij zijn gevestigd in Berkel & Rodenrijs, op nog geen 10 km vanaf Rotterdam. Uw gasten kunnen bij ons gratis parkeren.

Diverse kleine zalen in Rotterdam

We beschikken over meerdere mogelijkheden voor het huren van een kleine zaal in Rotterdam. Onze diverse zalen bieden ruimte van 15 tot 250 personen. Ook voor de ‘mooiste dag van uw leven’ moet u zeker aan ons denken. t Manneke is aangewezen als officiële trouwlocatie van Gemeente Lansingerland. Onze sprookjesachtige locatie is landelijk gelegen, eenvoudig bereikbaar vanuit de Randstad én omringd door schitterend aangelegde tuinen. Behalve een feestlocatie, kunt u ook bji ons terecht voor uw vergadering. Al onze zalen zijn voorzien van een beamer, scherm, wifi en een geluidsinstallatie.

Altijd inclusief catering

Tijdens uw feest wilt u zelf natuurlijk zorgeloos kunnen genieten. Wij maken dit mogelijk door alles tot in de puntjes te verzorgen. Heeft u speciale wensen? Neem contact met ons op en bespreek het. Wat kunt u verder van ons kunt verwachten indien u een kleine zaal huurt in Rotterdam?

  • Uitgebreide culinaire mogelijkheden, die wij graag op uw persoonlijke wensen afstemmen;
  • Advies over muzikale ondersteuning door professionele band of dj;
  • Onze zalen zijn voorzien van moderne apparatuur, zo kunt u ook zelf uw muziek verzorgen;
  • Mogelijkheid tot aankleding van zaal in bepaald thema/kleur;
  • Al onze feestzalen zijn op de begane grond en daardoor goed te bereiken voor minder validen;
  • Wij beschikken over een ruime gratis parkeerplaats.
Kom langs voor een bezichtiging!

Heeft u interesse gekregen in het huren van een kleine zaal in Rotterdam? Neem dan contact op voor meer informatie. Ook nodigen we u graag uit voor een bezichtiging op onze locatie. Dan bespreken we ook graag uw wensen, om zo uw feest perfecte vorm te geven.

Stuur een mail Bel ons