Kleine zaal huren Rotterdam
Wilt u een kleine zaal huren in Rotterdam?

Geeft u binnenkort een feestje? Zoekt u een geschikte vergaderruimte? Of wilt u op een betoverende plek trouwen? Kies er dan voor om een kleine zaal te huren in Rotterdam bij t Manneke. t Manneke is een prachtig verbouwde, landelijk gelegen boerderij dat beschikt over meerdere feestzalen. Of u nu uw verjaardagsfeest, trouwfeest, reünie, familiediner of jubileum wilt vieren; t Manneke heeft een geschikte kleine zaal in Rotterdam voor u beschikbaar. Laat u betoveren door deze unieke plek!

Let op: wij verzorgen uw evenement volledig, het is daarom niet mogelijk een kleine zaal “kaal” te huren en zelf de catering te organiseren.

Diverse kleine zalen in Rotterdam

Bij t Manneke zijn de mogelijkheden eindeloos bij het huren van een kleine zaal in Rotterdam. Onze diverse zalen bieden ruimte van 15 tot wel 250 personen. Ook voor de ‘mooiste dag van uw leven’ moet u zeker aan ons denken. T Manneke is aangewezen als officiële trouwlocatie, en dat is niet zo gek. Deze sprookjesachtige locatie is landelijk gelegen, eenvoudig bereikbaar vanuit de Randstad én omringd door schitterend aangelegde tuinen. Behalve een feestlocatie, is t Manneke ook een verrassende vergaderlocatie. Al onze zalen zijn uiteraard voorzien van een beamer, scherm, Wi-Fi en geluidsinstallatie.

t Manneke laat uw wensen uitkomen

Tijdens uw feest wilt u zelf natuurlijk zorgeloos kunnen genieten. T Manneke maakt dit mogelijk door alles tot in de puntjes te verzorgen. Heeft u speciale wensen? Neem contact met ons op en bespreek het. Bij ons is niets te gek! Wat kunt u verder van t Manneke verwachten indien u een kleine zaal huurt in Rotterdam?

  • Uitgebreide culinaire mogelijkheden, die wij graag op uw persoonlijke wensen afstemmen;
  • Advies over muzikale ondersteuning door professionele band of dj;
  • Onze zalen zijn voorzien van moderne apparatuur, zo kunt u ook zelf uw muziek verzorgen;
  • Mogelijkheid tot aankleding van zaal in bepaald thema/kleur;
  • Al onze feestzalen zijn op de begane grond en daardoor goed te bereiken voor minder validen;
  • Wij beschikken over een ruime gratis parkeerplaats.
Neem contact op of reserveer direct

Heeft u interesse gekregen in het huren van een kleine zaal in Rotterdam? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken via 010-5114976. Ook kunt u het contactformulier invullen. Wij bespreken graag uw wensen met u, om zo uw feest perfect vorm te geven. Kom genieten bij t Manneke!

Vrijblijvend contact