Over ons
Over ons

Op onze feest- en vergaderlocatie organiseer je een zakelijke bijeenkomst, feest of bruiloft. Wij garanderen persoonlijke service, kwaliteit en passend maatwerk.
Als je op zoek bent naar een locatie voor een vergadering, meeting, verjaardag of huwelijk, is vertrouwen heel erg belangrijk. Kom gerust eens langs voor een kennismaking met ons. We gaan graag met je in gesprek over je wensen en verwachtingen tijdens de bijeenkomst of het feest. Zo zorgen we samen voor een geslaagd event!

Geschiedenis van boerderij t Manneke

Onze boerderij stamt uit 1876 en is sindsdien binnen de familie gebleven. In 2004 hebben we afscheid genomen van de weilanden en koeien. Het was tijd om het roer om te gooien! Na een flinke renovatie van de boerderij hebben de stallen plaatsgemaakt voor meerdere feestzalen en een uitgebreide keuken. Uiteraard zijn de originele elementen van de boerderij in tact gebleven.

Wat kan je van ons verwachten?

• Gastvrijheid in de breedste zin van het woord
• Kwaliteit voor elke portemonnee
• Uitstekende keuken met passend maatwerk
• Persoonlijke benadering

Met een geweldig team in de keuken, in de bediening en op kantoor, zetten we ons samen in om alle feesten en bijeenkomsten tot in de puntjes te verzorgen. Kom gerust langs voor een kennismaking, we hebben de koffie klaar staan!