Over ons

Over ons

Sinds 2004 is t Manneke niet meer weg te denken als feestlocatie, trouwlocatie en vergaderlocatie.
Bij ons organiseert u uw verjaardag, jubileum, huwelijk of zakelijke bijeenkomst in één van onze prachtige zalen. Onze monumentale boerderij ligt tussen Berkel & Rodenrijs en Pijnacker. Met Delft en Rotterdam om de hoek, zijn we uitstekend bereikbaar. We hebben een eigen parkeerplaats met ruim 100 plekken. Bovendien parkeert u bij ons gratis!

De boerderij stamt uit 1876 en is sindsdien met liefde onderhouden door de familie Van Mannekes. Bij uw bezoek aan t Manneke, ziet u dat veel originele elementen van de boerderij in ere zijn gehouden. Hierdoor stralen onze zalen een natuurlijke warmte en gastvrijheid uit. Natuurlijk met een vleugje boeren nuchterheid. Dit ziet u ook terug bij het personeel. Eerlijk, gastvrij en nuchter. Ook de keukenbrigade zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. We staan voor herkenbare gerechten in een modern jasje en verrassende smaakcombinaties. Daarnaast denken we graag met u mee en hechten we veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Dit ziet u terug tijdens uw bezoek aan t Manneke.

Geef elkaar het ja-woord in onze prachtige tuin, een droomplek als u buiten wilt trouwen! Lunch in de vroegere koeienstal, of ontvang uw collega’s in de kippenschuur en dineer in de voormalige hooiberg. Elke zaal heeft zijn eigen sfeer en uitstraling. Zo hebben we altijd een passende ruimte voor uw feestelijke of zakelijke bijeenkomst. We nodigen u graag uit om onze locatie eens te komen bekijken. Dan geven we u graag een rondleiding en kunnen we de vele mogelijkheden toelichten.

Wat kunt u van ons verwachten?
• Sfeervolle zalen, van 10 tot 250 personen
• Gastvrijheid in de breedste zin van het woord
• Kwaliteit voor elke portemonnee
• Uitstekende keuken met passend maatwerk
• Persoonlijke benadering

Welkom bij t Manneke!