Over ons

Over ons

Op onze feest- en vergaderlocatie organiseert u uw feest, huwelijk en zakelijke bijeenkomst. Wij garanderen persoonlijke service, kwaliteit en passend maatwerk.

Als u op zoek bent naar een locatie voor uw verjaardag, jubileum, huwelijk of zakelijke bijeenkomst is het belangrijk een goed gevoel te hebben bij de locatie waar u uw gasten gaat ontvangen. Kom gerust langs voor een bezichtiging en een kennismaking met ons. We gaan graag met u in gesprek over uw wensen en verwachtingen tijdens het feest of de bijeenkomst. Zo zorgen we samen voor een geslaagd feest of een succesvol zakelijk event!

 

Wat kunt u van ons verwachten?
Gastvrijheid in de breedste zin van het woord
Kwaliteit voor elke portemonnee
Uitstekende keuken met passend maatwerk
Persoonlijke benadering

 
Onze boerderij stamt uit 1876 en is sindsdien binnen de familie gebleven. In 2004 hebben we afscheid genomen van de weilanden en koeien. Het was tijd om het roer om te gooien! Na een flinke renovatie van de boerderij hebben de stallen plaatsgemaakt voor meerdere feestzalen en een uitgebreide keuken. Uiteraard zijn de originele elementen van de boerderij in tact gebleven.

Met 4 dames op kantoor, 3 koks in de keuken, een floormanager en een hoop dames en heren in de bediening zetten we ons samen in om alle feesten en partijen tot in de puntjes te verzorgen.

Kom langs voor een kennismaking, we hebben de koffie klaar staan!