Over ons

Over ons

Bij t Manneke organiseert u feesten en partijen in één van onze prachtige zalen. Van vergaderingen en bijeenkomsten tot verjaardagen en jubilea. Onze monumentale boerderij ligt tussen Berkel & Rodenrijs en Pijnacker. Met Delft en Rotterdam om de hoek, zijn we uitstekend bereikbaar. We hebben een eigen parkeerplaats met ruim 100 plekken.

De boerderij stamt uit 1874 en is sindsdien met liefde onderhouden door de familie Van Mannekes. Bij uw bezoek aan t Manneke, ziet u dat veel originele elementen van de boerderij in ere zijn gehouden. Hierdoor stralen onze zalen een natuurlijke warmte en gastvrijheid uit. Natuurlijk met een vleugje boeren nuchterheid. Dit ziet u ook terug bij het personeel. Eerlijk, gastvrij en nuchter. Ook de keukenbrigade zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. We staan voor herkenbare gerechten in een modern jasje en verrassende smaakcombinaties. Daarnaast denken we graag met u mee en hechten we veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Dit ziet u terug tijdens uw bezoek aan t Manneke.

U kunt elkaar het ja-woord geven in onze prachtige tuin of in de vroegere koeienstal. Of ontvang uw collega’s in de kippenschuur en dineer in de voormalige hooiberg. Elke zaal heeft zijn eigen sfeer en uitstraling. Zo hebben we altijd een passende ruimte voor uw feestelijke of zakelijke bijeenkomst. We nodigen u graag uit om onze locatie eens te komen bekijken. Dan geven we u graag een rondleiding en kunnen we de vele mogelijkheden toelichten.

Welkom bij t Manneke!

Neem contact op!
info@tmanneke.nl
010 511 4976