Zalen
Zalen

Bekijk hier ons aanbod in zalen. Alle aangeboden ruimtes zijn geschikt voor zakelijke bijeenkomsten en feesten en partijen.

Landelijke locatie

Onze vergaderlocatie en feestlocatie is gevestigd in een monumentale boerderij. En dat zie je terug in onze prachtige zalen. De boerderij beschikt over 5 verschillende zalen, geschikt van 10 tot 250 personen. Zo bieden we voor elke gelegenheid en groepsgrootte een passende zaal. Daarnaast is het pand omringd door een flinke groene tuin. Zo hebben 3 van onze zalen een eigen terras. Met mooi weer zit je dus heerlijk in de zon.

Onze zalen beschikken over uitstekende faciliteiten. Elke ruimte is standaard voorzien van een geluidsinstallatie, microfoon en beamer met scherm. Daarnaast is het interieur flexibel en kunnen we deze naar wens indelen. Mocht je zelf versieringen aan willen brengen in de zaal, dan is dat geen enkel probleem. Ook een DJ of band is mogelijk.

Kom langs voor een bezichtiging!

Wil je onze zalen met eigen ogen bekijken? Dan maken we graag een afspraak voor een oriënterend gesprek. We laten je graag zien wat onze mogelijkheden zijn. Je kan ons bellen op 010-5114976 of stuur een mailtje naar info@tmanneke.nl. Tot snel!