Trouwen

Trouwen

Ben je op zoek naar een trouwlocatie waar je elkaar buiten het ja-woord kan geven?
Buiten een prachtige groene tuin beschikt de boerderij over 7 feestzalen, verschillend in grootte. Zo bieden we de mogelijkheid om de gehele dag op één locatie te vieren!

Je voordelen
• Trouwlocatie buiten
• 7 sfeervolle zalen, geschikt van 10 tot 250 personen
• Eén locatie voor de gehele dag
• Uitgebreide mogelijkheden voor diner, barbecue, shared dining en feestavond
• Gratis parkeren en goede bereikbaarheid met het OV

Trouwlocatie buiten

Wij bieden jullie de mogelijkheid om buiten te trouwen. Onze prachtige voortuin, met openslaand hek voor een indrukwekkende opkomst, is geschikt tot 200 gasten. Maar ook voor een intieme bruiloft is onze locatie erg geschikt. Door de omliggende tuinen kunnen we meerdere groene plekjes bieden voor jullie ceremonie.

7 verschillende zalen

Onze boerderij beschikt over maar liefst 7 verschillende feestzalen. Door de verschillende groottes van de zalen, hebben we de mogelijkheid een geschikte zaal te bieden voor zowel een intiem als groot gezelschap. Al onze zalen beschikken over een geluidsinstallatie en jullie zijn vrij om de zalen zelf te versieren.

Eén locatie voor de gehele dag

Doordat we meerdere feestzalen kunnen inzetten tijdens jullie bruiloft, bieden we de mogelijkheid om jullie gehele trouwdag bij ons te vieren. Kies voor de Kippenschuur voor een intiem diner, de Korenbarg voor een heerlijk barbecue of feestzaal de Dorsvloer of Koestal voor een knalfeest! En vergeet geen foto’s te maken bij de vijver in onze prachtige tuin.

Uitgebreide catering

Kiezen jullie voor een formeel en uitgeserveerd diner of shared dining? Of willen jullie liever informeel met jullie familie en vrienden genieten van een barbecue of buffet? We bieden uitgebreide mogelijkheden, geschikt voor elk gezelschap. Door eerlijke en herkenbare ingrediënten weet de keuken consistente kwaliteit te bieden, voor elke portemonnee.

Trouwlocatie omgeving Rotterdam, Bergschenhoek en Zoetermeer

Onze trouwlocatie bevindt zich aan de rand van Rotterdam, nabij Bergschenhoek en Zoetermeer. We beschikken over een ruim eigen parkeerterrein. Bovendien is parkeren gratis! Metrostation Westpolder ligt op zo’n 10 minuten loopafstand.

Interesse?

Hebben jullie interesse om onze trouwlocatie te bezoeken? We maken graag een afspraak voor een oriënterend gesprek. Neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak via het contactformulier, per mail naar info@tmanneke.nl of telefonisch naar 010-5114976.

Download trouwbrochure