Trouwen

Trouwen bij t Manneke

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Als je op zoek bent naar een landelijke trouwlocatie in Lansingerland, kom dan eens langs bij t Manneke. Onze boerderij beschikt over 5 feestzalen en een prachtige groene tuin. Je kan bij ons dus ook buiten trouwen!

Eén locatie voor de hele dag

Doordat we beschikken over 5 feestzalen, kan je bij ons jullie hele trouwdag plannen. En hoe fijn is dat, alles op één locatie voor jullie belangrijke dag. Alles op één plek met een vaste contactpersoon die met je meedenkt over het gehele programma. Geen tijd kwijt aan druk heen en weer gerij en zoeken naar parkeergelegenheid voor jullie en je gasten. Kies voor de Dorsvloer of Koestal voor een knalfeest! En vergeet geen foto’s te maken bij de vijver in onze prachtige tuin.

♥ Ceremonie

Droom je ervan om buiten te trouwen? Onze prachtige voortuin, met openslaand hek voor een indrukwekkende opkomst, is geschikt tot 200 gasten. Of gebruik de tuin bij onze Kippenschuur voor een meer intieme bruiloft. Geef je de voorkeur aan een mooie zaal? Door de verschillende groottes van onze feestzalen, hebben we de mogelijkheid een geschikte zaal te bieden voor zowel een intiem als groot gezelschap.

♥ Taart & Toost

Proost samen met jullie gasten op de liefde. Lekker met een glaasje bubbels en natuurlijk een prachtige bruidstaart. Voor de receptie hebben we aantrekkelijke arrangementen voor jullie samengesteld. Dit kan met mooi weer ook op het terras.

♥ Diner

Kiezen jullie voor een formeel en uitgeserveerd diner of shared dining? Of willen jullie liever informeel met jullie familie en vrienden genieten van een barbecue of buffet? We bieden uitgebreide mogelijkheden, geschikt voor elk gezelschap. Door eerlijke en herkenbare ingrediënten weet de keuken consistente kwaliteit te bieden, voor elke portemonnee.

♥ Feestavond

Jullie trouwdag is natuurlijk niet compleet zonder knallende feestavond! Sluit af in één van onze feestzalen. We hebben aantrekkelijke all-in arrangementen waarbij het jullie aan niets ontbreekt. Heb je andere wensen? We maken graag een voorstel op maat voor jullie trouwfeest.

Plan een bezichtiging en zet de eerste stap naar jullie droombruiloft!

Onze locatie is elke vrijdag beschikbaar voor een huwelijk. Hebben jullie interesse om onze trouwlocatie in Lansingerland te bezoeken? We maken graag een afspraak voor een oriënterend gesprek. Daarna kunnen we een vrijblijvend voorstel samenstellen. Bel naar 010-5114976 of stuur een mailtje naar info@tmanneke.nl. Tot snel!