Trouwen

De mooiste dag van je leven…

Als officiële trouwlocatie biedt onze monumentale boerderij enorm veel mogelijkheden voor de ceremonie, receptie, bruidstaart, diner en feest. Als je ervan droomt om buiten te trouwen, of als je zoekt naar een romantische zaal voor je huwelijksdag, het wordt een dag om nooit te vergeten!

Hoe jullie dag er ook uitziet, het is prettig als jullie hem ontspannen kunnen vieren. Door de gehele dag bij t Manneke te plannen voorkom je reistijd en kan je genieten van elkaar en jullie gasten. Doordat we beschikken over meerdere zalen, kunnen we jullie een afwisselend en perfect op elkaar aansluitend programma bieden.

Stel je voor
Het zonnetje schijnt en de gasten zitten vol verwachting klaar in de tuin. De muziek zwelt aan en iedereen draait zich vol verwachting om zodra jullie je opkomst maken.  Na een mooie toespraak van de ambtenaar zijn jullie officieel man en vrouw!

Na de ceremonie wandelen we samen naar het terras waar de gasten een glaasje bubbels krijgen aangereikt. Jullie snijden de bruidstaart aan. Jullie heffen het glas, terwijl de muziek zachtjes door de boxen klinkt. Er moeten natuurlijk ook nog wat foto’s gemaakt worden, dus toch nog even de tuin in. Dat plekje bij de vijver wordt perfect verlicht door de zon, wat een plaatje!

Tijd voor het diner, het juiste moment om even tot rust te komen. Jullie nemen plaats aan de prachtig gedekte tafel en genieten van al het lekkers dat wordt voorgeschoteld. Terwijl jullie je opmaken voor het feest druppelen de gasten al langzaamaan binnen. Na jullie openingsdans knalt de feestmuziek uit de speakers en staat iedereen al snel op de dansvloer. Het feest kan beginnen!

Hoe gaat het in zijn werk?
Wij nodigen jullie graag uit om onze locatie in alle rust te bekijken. Tijdens de afspraak leiden we jullie rond en inventariseren we jullie wensen en verwachtingen. We spreken de dag stap voor stap door en informeren jullie graag over de mogelijkheden tijdens de huwelijksvoltrekking, taart & toast, receptie, diner en natuurlijk het feest. Thuis kunnen jullie nog rustig in de meegenomen brochure neuzen. Vervolgens ontvangen jullie van ons een vrijblijvend voorstel en kostenprognose. Uiteraard zullen er nieuwe vragen en wensen vanuit jullie kant opborrelen en kunnen we in een tweede gesprek jullie wensen verder afstemmen. Heb je interesse in een bezichtiging, neem dan contact op via 010-5114976 of info@tmanneke.nl

Download trouwbrochure

 

 

 

Neem contact op!
info@tmanneke.nl
010 511 4976