Trouwlocatie Berkel & Rodenrijs

Trouwlocatie Berkel & Rodenrijs

Je bent op zoek naar een trouwlocatie in Berkel & Rodenrijs. Dat betekend dat jullie in het huwelijksbootje stappen, gefeliciteerd! t Manneke is een landelijke trouwlocatie met prachtige mogelijkheden voor jullie bruiloft. We beschikken niet alleen over een 5-tal feestzalen, maar hebben ook een royale tuin. Buiten trouwen is bij ons dus ook mogelijk!

Buiten trouwen

Heb je er altijd al van gedroomd elkaar buiten het ja-woord te geven? Onze boerderij beschikt over een romantische tuin geschikt tot 250 personen. Onze Kippenschuur beschikt tevens over een tuin waar je ook met een intiem gezelschap terecht kan.

 

Landelijke trouwlocatie Berkel & Rodenrijs – alles op één locatie

Ontdek de veelzijdigheid van onze landelijke trouwlocatie. Gun jezelf het gemak om alles op één locatie te vieren. Dit scheelt niet alleen reistijd op de dag zelf, het geeft ook rust! Door het inzetten van meerdere ruimtes – zowel buiten als binnen – kunnen we jullie hele dag verzorgen. Van ceremonie tot receptie, diner en feest.

 

Deze bruidsparen gingen je voor
Op 20 juni 2019 hebben wij hier onze grote dag gevierd: ceremonie in de prachtige voortuin, taart&toost in de zijtuin naast de kippenschuur. Een geweldig drie-gangendiner van de chef in de kippenschuur en een knallende feestavond in de koestal. Lisan & Paul hebben ons van A tot Z uitstekend geholpen, de offerte meermaals aangepast en op de dag zelf keihard meegewerkt om van onze dag een onvergetelijke te maken. Wij raden iedereen ‘t Manneke aan!Lesley & Nadia
We hebben onze trouwdag van ceremonie tot feest bij ‘t Manneke gevierd. Van offerte tot de dag after is alles tot in de puntjes verzorgd. Het eten was heerlijk, de bediening top en de locaties zijn prachtig. Het contact verloopt soepel en geen vraag is teveel voor Lisan, die de tijd voor je neemt en heel enthousiast is. We hebben een dag om nooit te vergeten gehad!Marten & Marcella
Plan een bezichtiging!

Zet de eerste stap in de organisatie van jullie droombruiloft en plan een bezichtiging! We laten jullie graag kennis maken met onze trouwlocatie Berkel & Rodenrijs. Na jullie bezoek ontvangen jullie een voorstel op maat. Tot snel!

Stuur een mail Bel ons