Zaal huren Delft
Wilt u een zaal huren in Delft?

Zoekt u een geschikte vergaderruimte, een betoverende plek om te trouwen of een locatie voor een feestje? Wilt u een zaal huren in Delft? Dan bent u bij t Manneke aan het juiste adres. Een unieke landelijke locatie op slechts 10 kilometer van Delft. De prachtig verbouwde boerderij beschikt over diverse zalen die geschikt zijn voor elk evenement.

Let op: wij verzorgen uw evenement volledig, het is daarom niet mogelijk een zaal “kaal” te huren en zelf de catering te organiseren.

Mogelijkheden zaal huren Delft

Wanneer u een zaal wilt huren in Delft bij t Manneke zijn er diverse extra mogelijkheden. Naast de zaalverhuur, verzorgen wij ook indien wenselijk aankleding, muziek en heerlijke culinaire gerechten. Elke zaal is voorzien van moderne apparatuur en aan te kleden in elke gewenste kleur en/of thema. De sfeervolle boerderij beschikt over een ruime parkeerplaats, waardoor uw gasten de locatie gemakkelijk kunnen bereiken. Ook bevinden alle feestzalen zich op de begane grond waardoor ze makkelijk te bereiken zijn voor minder validen.

Zaal huren in Delft; de zalen

Een zaal huren in Delft kan voor verschillende aantallen. De grootst beschikbare feestzaal is de dorsvloer, vernoemd naar de plek waar vroeger het graan gedorst werd. Wanneer u meer dan 250 personen wilt verwelkomen, bieden wij de mogelijkheid de Foyer erbij te betrekken. Zo wordt uw zaal geschikt voor maar liefst 350 personen!

Voor het huren van een zaal heeft u keuze uit vijf sfeervolle zalen van verschillende grootte;

  • Dorsvloer: zaal geschikt voor 40 tot 250 personen
  • Koestal: zaal geschikt voor 20 tot 80 personen
  • Korenbarg: zaal geschikt voor 20 tot 90 personen
  • Kippenschuur: zaal geschikt voor 15 tot 40 personen
  • Pinkenschuur: zaal geschikt voor 15 tot 40 personen
Informatie zaal huren Delft

Wilt u graag meer informatie over zaal huren in Delft? Neem dan contact met ons op! Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden. Vul het contactformulier in of bel ons op 010-5114976.

Vrijblijvend contact