Zaal huren Delft

Zaal huren Delft

Wilt u een zaal huren in Delft voor een verjaardag of jubileumfeest? Of zoekt u een inspirerende vergaderzaal? Onze boerderij beschikt over 5 zalen, verschillend in grootte. Bekijk snel onze mogelijkheden of kom langs voor een bezichtiging!

5 zalen
Altijd inclusief catering
Persoonlijke service
Gratis parkeren

t Manneke is gelegen in Berkel & Rodenrijs, op nog geen 10 km vanaf Delft. Uw gasten kunnen bij ons gratis parkeren.
 

5 zalen – zakelijk of particulier

Met de beschikking over 5 zalen, hebben we op onze locatie voor elke groepsgrootte diverse mogelijkheden. Onze zalen zijn geschikt voor zowel zakelijke als particuliere groepen. Voor uw vergadering of zakelijke bijeenkomst hebben we in al onze zalen de beschikking over een beamer, scherm en geluid. Dit zit standaard bij de huur inbegrepen.
En wilt u de zaal huren voor uw verjaardag of jubileum? Dan verzorgen wij altijd uw drankjes, hapjes en andere catering. Zo kunt u bij ons ook volledig genieten tijdens uw eigen feest!

 

Zij gingen u voor
Wij, en onze gasten hebben geweldig genoten. Keurig geregeld, prima bediening en het eten was van prima kwaliteit. Een aanrader voor anderen. Huib de Jong
Beste Paul en medewerker/sters,
Allereerst hartelijk bedankt voor de goede zorgen tijdens het feest van mijn 70 jarige verjaardag. Het was allemaal puik voor elkaar en mede dankzij het heerlijke eten, de gezellige ambiance en natuurlijk de vriendelijke bediening heeft iedereen het geweldig naar z’n zin gehad.
Ook de koks hadden duidelijk hun beste beentje voor gezet want van iedereen hoor ik nu dat het buffet overheerlijk was. Zelfs Paul dacht er nog aan om een doos neer te zetten voor de cadeau’s, die ik mocht ontvangen. Het zijn die kleine dingen die alles compleet maken.
Nogmaals mijn dank ook voor de kantoormedewerksters en verder personeel. Rob & Wil Veldkamp
Kom langs voor een bezichtiging!

Wilt u graag meer informatie over zaal huren in Delft? Neem dan contact met ons op! Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden en nodigen u graag uit voor een vrijblijvende bezichtiging. Tot snel!

Stuur een mail Bel ons