Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest

Een spetterend bedrijfsfeest of personeelsfeest op een landelijke locatie. Met verrassende hapjes en drankjes en geweldige entertainment. Of je nu een feest organiseert voor 50 of 250 personen, bij t Manneke ben je verzekerd van een onvergetelijk feest! Voor jullie personeelsfeest bieden we aantrekkelijke (all-in) arrangementen. Een aangeklede borrel met creatieve koude en warme hapjes of bijvoorbeeld een goede barbecue. Voor al onze mogelijkheden verwijzen we je graag naar onze informatie brochure.

Sfeervolle feestzalen
Verrassende catering
Persoonlijke gastvrijheid
In onze boerderij beschikken we over 5 landelijke zalen, waarvan er 3 zalen zijn voorzien van een eigen terras. Heerlijk met de zon op je bol van de borrel genieten, terwijl wij rondgaan met de lekkerste hapjes. Op ons grootste overdekt terras met glazen schuifpui kunnen we maar liefst 350 personen ontvangen. Natuurlijk kan je ook meerdere zalen combineren. Zo kunnen we tot 450 gasten ontvangen. Door de huiselijke sfeer in op onze evenementenlocatie, leent onze boerderij zich ook heel goed voor een bedrijfsfestival. Kom gerust eens langs om te brainstormen over de mogelijkheden.

Je voordelen bij t Manneke

• 5 feestzalen, van 10 tot 250 personen
• Meerdere terrassen, ook geschikt voor een BBQ
• Verrassend horeca aanbod
• Persoonlijke service & grote flexibiliteit
• Gratis parkeren

Interesse?

Bekijk ons horeca aanbod om de invulling van het bedrijfsfeest te bepalen en neem een kijkje in onze feestzalen. Daarnaast nodigen we je heel graag uit om eens te komen kijken. Wij geven graag een rondleiding door de boerderij. Dan kunnen we gelijk om de tafel om jullie wensen te inventariseren voor een persoonlijk aanbod. Wij zetten de koffie vast klaar. Maak gebruik van het contactformulier of bel naar 010-5114976.