Borrel in de buurt van Rotterdam

Borrelen nabij Rotterdam

t Manneke is de perfecte locatie voor een borrel nabij Rotterdam. In een landelijke stijl kunt u genieten van een borrel zoals u deze nog nooit heeft meegemaakt. t Manneke heeft verschillende zalen waar u heerlijk kunt borrelen wanneer u iets te vieren heeft of om een andere reden met vrienden, familie, kennissen of collega’s samen wilt zijn.

Zorgeloos borrelen nabij Rotterdam

Bij t Manneke kunt u zorgeloos borrelen in een unieke en authentieke sfeer. Wij kunnen alles voor uw borrel verzorgen, van de dranken tot de muziek. Heeft u daarbij speciale wensen? Geen probleem, neem gewoon contact met ons op! Bij t Manneke mag u in ieder geval het volgende verwachten:

  • Advies op maat, bijvoorbeeld over de muziek
  • Uitgebreide culinaire mogelijkheden, maar ook borrelhapjes
  • Moderne apparatuur voor onder andere de muziekvoorziening
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid
  • Mogelijkheid tot personalisatie van de zaal
  • Goede voorzieningen voor mindervaliden

Kortom: bij t Manneke kunt u zorgeloos genieten van een borrel waar u jaren later nog op terug zal kijken.

Over ons

De authentieke uitstraling van de tot zalencentrum omgebouwde monumentale boerderij, de chef-kok en de persoonlijke, op uw wensen afgestemde aanpak maken ook van uw receptie, diner, feest of zakelijke bijeenkomst een succes. Niets is voor ons te gek, uw borrel zullen wij tot in de puntjes verzorgen.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u uw borrel in de buurt van Rotterdam in één van de zalen van t Manneke laten plaatsvinden? Wilt u een borrel waar nog maanden over wordt gepraat en die tot in de puntjes door ons wordt verzorgd? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op door de bellen naar 010-5114976 of te mailen naar info@tmanneke.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om uw volgende borrel compleet naar uw wensen te gaan verzorgen.

Share via
Copy link