Bedrijfsevenement

Bedrijfsevenement

Een bedrijfsevenement of bedrijfsfestival organiseren wij graag. Onze boerderij beschikt over meerdere zalen, verschillende buitenruimtes en is voorzien is van een prachtige tuin. Door onze ruime ervaring bent u verzekert van persoonlijke service en een op maat samengesteld programma.

Festival op de boerderij

Het unieke van een bedrijfsfestival, is dat er meerdere activiteiten en workshops gecombineerd kunnen worden en gelijktijdig kan plaatsvinden. In onze grootste zaal (Dorsvloer) kunnen we plenair 250 personen in theateropstelling ontvangen. Door het podium is deze zaal ook heel erg geschikt voor een spreker, presentatie of een originele kick-off van het bedrijfsevent.

Onze 4 subruimtes verschillen in grootte en hebben elk een eigen karakter en stijl. Geluid, microfoons en andere av-middelen zijn aanwezig in al onze zalen.

Tussen de workshops en activiteiten door, moet er natuurlijk ook gegeten en gedronken worden! Op ons terras kunnen we een foodcourt verzorgen met live-cooking, een barbecue of smoothie bar. Omdat we beschikken over een eigen keuken zijn onze mogelijkheden eindeloos.

Bijkletsen kan in onze voortuin, die we kunnen voorzien van prachtige stretchtenten van Tentforce, om het festival gevoel compleet te maken.

Interesse?

Bent u nieuwsgierig geworden? Wij nodigen u graag uit om langs te komen voor een rondleiding en kennismaking. Bel naar 010-5114976 of maak gebruik van het contactformulier. Wij zetten de koffie vast klaar!