Bedrijfsevenement

Bedrijfsevenement

Bij een bedrijfsevenement of bedrijfsfestival ben je altijd op zoek naar de juiste combinaties. Een spraakmakende locatie, creatieve invulling en vernieuwend concept. Het moet allemaal naadloos in elkaar overlopen. Of je nu met 50 of 250 gasten komt, wij hebben gegarandeerd de perfecte locatie voor een onvergetelijk bedrijfsevenement.

Veelzijdige ruimtes
Verrassende catering
Flexibele mogelijkheden
Onze boerderij beschikt over meerdere zalen, verschillende terrassen en buitenruimtes en is voorzien van een prachtige tuin. Laat u verrassen door onze ruime ervaring en creatieve catering.

Festival op de boerderij

Het unieke van een bedrijfsfestival, is dat er meerdere activiteiten en workshops gecombineerd kunnen worden en gelijktijdig kunnen plaatsvinden. In onze grootste zaal (Dorsvloer) kunnen we plenair 250 personen in theateropstelling ontvangen. Door het podium is deze zaal ook heel erg geschikt voor een spreker, een presentatie of een originele kick-off van het bedrijfsevent.

Onze 4 subruimtes verschillen in grootte en hebben elk een eigen karakter en stijl. Geluid, microfoons en andere av-middelen zijn aanwezig in al onze zalen. Bijkletsen kan in onze voortuin, die we kunnen voorzien van prachtige stretchtenten van Tentforce, om het festivalgevoel compleet te maken.

Tussen de workshops en activiteiten door, moet er natuurlijk ook gegeten en gedronken worden! Op ons terras kunnen we een foodcourt verzorgen met live-cooking, een barbecue of smoothiebar. Omdat we beschikken over een eigen keuken zijn onze mogelijkheden eindeloos.

Interesse?

Ben je nieuwsgierig geworden? Wij nodigen je graag uit om langs te komen voor een bezichtiging en kennismaking. Bel naar 010-5114976 of maak gebruik van het contactformulier. Wij zetten de koffie vast klaar!