Feestzaal huren Rotterdam

Feestzaal huren Rotterdam

Wilt u een feestzaal huren in Rotterdam? Kom dan eens langs om onze feestlocatie te bekijken! We hebben de beschikking over 5 feestzalen, van 10 tot 250 personen. We beschikken over een eigen keuken en uitgebreide mogelijkheden voor de invulling van uw feest.

5 feestzalen – van 10 tot 250 personen
Altijd inclusief uitstekende catering
Persoonlijke service
Gratis parkeren

t Manneke is gevestigd in Berkel en Rodenrijs. Uw gasten kunnen bij ons gratis parkeren.

Vijf feestzalen

Doordat we beschikken over 5 feestzalen – verschillend in grootte – kunt u met zowel een intiem als groot gezelschap bij ons terecht. De Dorsvloer is de grootste feestzaal die u kunt huren, in deze zaal kunt u met 250 personen feest vieren. De zaal beschikt over een podium en aangrenzend terras voor in de zomermaanden. Bent u met een kleiner gezelschap, dan is de Koestal met eigen bar interessant. Tijdens een oriënterend gesprek laten we u graag alle feestzalen zien.

 

Compleet verzorgd – altijd inclusief catering

Op onze feestlocatie verzorgen we uw feest graag tot in de puntjes. We hebben een hoop culinaire mogelijkheden om uw feest compleet te maken. Van bitterbal tot diner en van buffet tot hapjeskraam. Zo kunt u bij ons al een all-in feestarrangement van 4 uur reserveren voor € 36,50 p.p. Verder bent u vrij om de zaal zelf te versieren en een DJ of band te regelen.

 

Zij gingen u voor
Bedankt voor het mooie feest! Alleen maar complimenten voor het geslaagde feestje van ons! We hebben genoten!Niels & Nouschka
Graag wil ik jullie nog bedanken voor de mooie avond. We hebben van veel gasten hele positieve reacties gehad op de leuke locatie.
Ook de bediening heeft het heel goed gedaan. Iedereen vond het een gezellig feestje. Zelf heb ik er ook erg van genoten, heel fijn om geen omkijken te hebben naar de
praktische zaken en erop te vertrouwen dat het allemaal goed geregeld was. Dank daarvoor.Edith van Paassen
Kom langs voor een bezichtiging!

Bent u geïnteresseerd om een feestzaal te huren in Rotterdam? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging en vrijblijvend voorstel! Wij zetten de koffie vast klaar. Tot snel!

Stuur een mail Bel ons