Feestzaal huren Rotterdam
Feestzaal huren in Rotterdam?

Geeft u binnenkort een feestje en wilt u op een unieke, landelijk gelegen locatie vlakbij Rotterdam een zaal huren? Maak kennis met t Manneke en laat u betoveren door deze sprookjesachtige plek. Bij ons heeft u de mogelijkheid om diverse feestzalen te huren in Rotterdam. Al onze zalen zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Of u nu 10 of 250 personen uitnodigt; Kies t Manneke en vier een onvergetelijk feest, huur de zaal als vergaderruimte of geniet van deze unieke trouwlocatie!

Feestzalen in Rotterdam voor allerlei gelegenheden

T Manneke biedt diverse feestzalen in Rotterdam, geschikt voor allerlei feestelijke gelegenheden. Ons aanbod van feestzalen op een rijtje:

Ook voor de ‘mooiste dag van uw leven’ moet u zeker aan ons denken. T Manneke is aangewezen als officiële trouwlocatie, en dat is niet zo gek. Deze sprookjesachtige locatie is landelijk gelegen, eenvoudig bereikbaar vanuit de Randstad én omringd door schitterend aangelegde tuinen.

Al uw wensen komen uit bij t Manneke

Wist u dat alle feesten bij t Manneke compleet verzorgd zijn? Wij bieden veel culinaire mogelijkheden om uw feest compleet te maken. Van bitterbal tot diner en van buffet tot poffertjeskraam. Aarzel vooral ook niet om specifieke wensen aan ons voor te leggen. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos! Ook adviseren wij u met plezier over de muzikale ondersteuning van uw feest, met bijvoorbeeld dj of professionele band. Geeft u een themafeest? Wij kleden de feestzaal graag voor u aan! Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u zorgeloos kunt genieten.

Contact opnemen met t Manneke

Bent u enthousiast geworden over een feestzaal huren in Rotterdam bij t Manneke? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken via 010-5114976. Ook kunt u het contactformulier invullen. Wilt u onze feestzalen eens in het echt komen bekijken? Kom dan gerust eens bij ons langs en laat u betoveren door t Manneke.

Vrijblijvend contact