Condoleance nabij Zoetermeer

Condoleance nabij Zoetermeer

Wanneer een dierbare komt te overlijden is dat al erg genoeg, daarom is het fijn om een mooie locatie te kiezen wanneer het tijd is voor de condoleance. t Manneke is een prachtige, landelijke boerderij met een authentieke sfeer waar u en uw dierbaren op een waardige manier afscheid kunnen nemen van de overledene.

Condoleance naar uw wensen

Bij t Manneke zijn wij ervan overtuigd dat een mooi en waardig afscheid een belangrijk onderdeel is van het rouwproces. Daarom willen wij de condoleance zo inrichten dat u hier geen omkijken naar heeft, u heeft immers wel iets anders aan uw hoofd. Wij nemen de zorgen voor u uit handen door:

  • Vervulling van persoonlijke wensen
  • Culinaire mogelijkheden
  • Toevoeging van muzikale ondersteuning
  • Personaliseren van de zaal
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid

Dit is een dag waarop u zich geen zorgen moet maken. U kunt zich richten op een waardige condoleance voor de overledene. Het enigste wat u hoeft te doen is ons te laten weten hoe u het graag wilt zien en wij regelen de rest.

Verschillende zalen, voor verschillende gezelschappen

Bij t Manneke kunt u kiezen uit verschillende zalen, afhankelijk van de grootte van uw gezelschap. Wij kunnen gezelschappen van 15 tot 250 mensen op onze prachtige locatie onderbrengen. Door de aankleding van onze zalen en de eventuele personalisatie hiervan, bent u ervan verzekerd dat de condoleance ontspannen zal verlopen en dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Neem vrijblijvend contact op

Bent u opzoek naar een prachtige locatie om uw dierbare overledene te herdenken? Neem dan vrijblijvend contact op met t Manneke, een prachtige boerderij met een authentieke sfeer waar alles tot in de laatste details wordt geregeld voor een mooi en waardig afscheid.