Personeelsfeest in de buurt van Rotterdam

Personeelsfeest Rotterdam

t Manneke in Berkel en Rodenrijs is een prachtig verbouwde boerderij en de perfecte plek voor uw bedrijfs- of personeelsfeest. t Manneke ligt slechts op 9 kilometer van Rotterdam en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheden. Door de landelijke sfeer en de authentieke uitstraling van de boerderij zullen u en uw medewerkers zich snel thuis voelen. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende, prachtige zalen waar u zonder problemen een onvergetelijk personeelsfeest kunt geven.

Beschikbare zalen

Bij t Manneke heeft u de keuze uit vijf verschillende zalen die variëren in grootte. U kunt bij ons terecht met kleine en grote groepen, daarbij heeft u de keuze uit de volgende zalen:

De kippenschuur en pinkenschuur kunnen ieder door middel van een tussenwand worden gesplitst tot twee kleine zalen. Onze grootste zaal, de Dorsvloer is geschikt voor een groep van maximaal 250 personen en heeft een groot, bewegend podium, ideaal dus voor wanneer u een band of disco tijdens up personeelsfeest heeft. Daarnaast is de Dorsvloer naast de foyer gelegen, waar een grote bar aanwezig is. Voor de intiemere gezelschappen hebben we de Koestal, een kleinere zaal met eigen bar. De Kippen- en Pinkenschuur zijn voor de kleinere gezelschappen, maar kunnen ook gebruikt worden als rustzaal of buffetruimte tijdens een personeelsfeest in een van de grotere zalen.

Compleet verzorgd personeelsfeest nabij Rotterdam

Alle feesten bij t Manneke zijn compleet verzorgd. Wij bieden allerlei culinaire mogelijkheden om uw personeelsfeest compleet te maken. Van bitterbal tot diner, buffet, canapés, luxe warm bittergarnituur, groot stokbrood met beenham, portie frites, shoarma van de grill of hapjeskraam.
Alles wordt aan uw persoonlijke wensen afgestemd, waarbij bijna alles mogelijk is. Dranken kunnen bij ons worden afgenomen op basis van een onbeperkt drankarrangement of op basis van nacalculatie.

Voor de muziek tijdens uw bedrijfsfeest adviseren wij om een professionele band of DJ in te huren. Uiteraard zijn al onze zalen voorzien van moderne geluidsapparatuur om uw personeelsfeest onvergetelijk te maken. Natuurlijk kunt u ook zelf de muziek verzorgen via bijvoorbeeld een laptop of iPhone. Wij kunnen u desgewenst adviseren.

Klaar voor uw personeelsfeest?

Bent u al klaar voor een personeelsfeest waar nog maanden over wordt gesproken? Zorg dan dat uw personeelsfeest bij t Manneke gehouden wordt. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 010-5114976 of te mailen naar info@tmanneke.nl.