Borrel Zoetermeer

Borrel Zoetermeer

Wat leuk! U bent op zoek naar een locatie voor een borrel in Zoetermeer. Onze prachtige boerderij beschikt over meerdere feestzalen. Bij ons geniet u in landelijke stijl van een goed verzorgde borrel. Bekijk ons zalenaanbod en neem contact op om de mogelijkheden voor uw borrel met vrienden, collega’s of familie te bespreken.

Wij zijn gevestigd in Berkel en Rodenrijs, op nog geen 10 minuten afstand van Zoetermeer. Door onze ligging aan de N470 zijn we dus goed bereikbaar, ook voor uw gasten uit Rotterdam. We beschikken over een eigen parkeerterrein, waar uw gasten gratis parkeren. Daarnaast ligt metrostation Westpolder op loopafstand.

5 feestzalen & groot terras

Hieronder vindt u een overzicht van onze feestzalen. Bij elke zaal vindt u een 360 graden view, wandel dus gerust een rondje door onze prachtige boerderij. De Dorsvloer, Korenbarg en Kippenschuur beschikken over een eigen terras. Een borrel op 1 van onze terrassen is dus ook mogelijk. De Dorsvloer heeft tevens een groot podium, waar een band of DJ voor extra feestvreugde kan zorgen.

Dorsvloer: tot 250 personen
Korenbarg: tot 90 personen
Koestal: tot 80 personen
Kippenschuur: tot 40 personen
Pinkenschuur: tot 40 personen

Aantrekkelijke arrangementen

Afhankelijk van uw wensen voor de invulling van de borrel, doen we u graag een passend voorstel. Drank kan worden afgekocht, of we berekenen dit op nacalculatie. Vraag ons om de prijzen. Daarnaast hebben we meerdere mogelijkheden wat betreft de hapjes. Bekijk onze suggesties of vraag een voorstel op maat aan. Uiteraard kunnen we ook de barbecue voor u aansteken en de borrel aankleden met heerlijk hapjes van de bbq. We denken graag met u mee.

Wat kunt u van ons verwachten?
  • Landelijk gelegen boerderij
  • Prachtige tuin en verschillende terrassen
  • Aantrekkelijke arrangementen & maatwerk
  • Kosteloos gebruik van geluidsinstallatie en microfoon
  • Persoonlijke aandacht
  • Goed bereikbaar & gratis parkeren
Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor meer informatie!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een borrel nabij Zoetermeer? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Of kom langs voor een kennismaking, wij leiden u graag rond. Tot snel!

Stuur een mail Bel ons