Borrel in de buurt van Zoetermeer

Borrelen nabij Zoetermeer

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor een borrel in de buurt van Zoetermeer? Zoek dan niet verder! Bij t Manneke zijn er verschillende zalen beschikbaar om u borrel te houden. Of u nu een borrel houdt voor 15 of 250 mensen, bij t Manneke is er ruimte genoeg! Laat u inspireren door de prachtig verbouwde boerderij die uw gasten verwelkomt met een authentieke en unieke sfeer.

Zorgeloos borrelen nabij Zoetermeer

Bij t Manneke kunt u zorgeloos borrelen in een unieke en authentieke sfeer. Wij kunnen alles voor uw borrel verzorgen, van de dranken tot de muziek. Heeft u daarbij speciale wensen? Geen probleem, neem gewoon contact met ons op! Bij t Manneke mag u in ieder geval het volgende verwachten:

  • Advies op maat, bijvoorbeeld over de muziek
  • Uitgebreide culinaire mogelijkheden, maar ook borrelhapjes
  • Moderne apparatuur voor onder andere de muziekvoorziening
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid
  • Mogelijkheid tot personalisatie van de zaal
  • Goede voorzieningen voor mindervaliden

Kortom: bij t Manneke kunt u zorgeloos genieten van een borrel waar u jaren later nog op terug zal kijken.

Beschikbare zalen voor uw borrel

Bij t Manneke heeft u de keuze uit vijf verschillende zalen die variƫren in grootte. U kunt bij ons terecht met kleine en grote groepen voor uw borrel. Onze grootste zaal, de Dorsvloer is geschikt voor een groep van maximaal 250 personen en is dus ideaal voor de grotere evenementen en borrels. Daarnaast is de Dorsvloer naast de foyer gelegen, waar een grote bar aanwezig is. Voor de intiemere gezelschappen hebben we de Koestal, een kleinere zaal met eigen bar. De Kippen- en Pinkenschuur zijn voor de kleinere gezelschappen maar alsnog perfect voor een gezellige borrel.

Klaar voor uw borrel?

Bent u al klaar voor een borrel nabij Zoetermeer waar nog maanden over wordt gesproken? Zorg dan dat uw borrel bij t Manneke gehouden wordt. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 010-5114976 of te mailen naar info@tmanneke.nl.

Share via
Copy link