Borrel in Delft

Borrel Delft

Bespreek één van onze prachtige feestzalen voor uw borrel nabij Delft. De boerderij heeft een landelijke uitstraling en beschikt over 5 verschillende zalen. Borrel met uw vrienden, familie of collega’s bij ons al vanaf 10 personen. In combinatie met onze aantrekkelijke mogelijkheden, ontbreekt het u nergens aan.

Onze feestlocatie is gevestigd in Berkel en Rodenrijs. Pal naast de N470 zijn we goed bereikbaar vanuit Delft, maar ook voor uw gasten uit Rotterdam of Zoetermeer. U parkeert bij ons gratis, op ons eigen parkeerterrein. Metrostation Westpolder ligt op loopafstand.

5 feestzalen & groot terras

Hierbij geven we u graag een overzicht van onze prachtige zalen. Onze zalen ademen de sfeer van de vroegere boerderij. Maar dan in een modern jasje. Kijk gerust eens rond! Bij elke zaal heeft u een 360 graden view, dus wandel rustig rond. De Dorsvloer, Korenbarg en Kippenschuur beschikken over een eigen terras. Bij mooi weer borrelt u dus heerlijk in het zonnetje. Daarnaast beschikt de Dorsvloer over een podium. Perfect voor een band, DJ of spreker.

Dorsvloer: tot 250 personen
Korenbarg: tot 90 personen
Koestal: tot 80 personen
Kippenschuur: tot 40 personen
Pinkenschuur: tot 40 personen

Aantrekkelijke arrangementen

We hebben enorm veel mogelijkheden voor de invulling van uw borrel in Delft. Drankjes kunnen worden afgekocht of worden berekend op basis van nacalculatie. Daarnaast hebben we een assortiment aan hapjes waar u een keuze uit kunt maken. Of ga voor één van onze borrelarrangementen. We adviseren u graag en denken graag mee over een passende invulling.

Wat kunt u van ons verwachten?
  • Landelijk gelegen boerderij
  • Prachtige tuin en verschillende terrassen
  • Aantrekkelijke arrangementen & maatwerk
  • Kosteloos gebruik van geluidsinstallatie en microfoon
  • Persoonlijke aandacht
  • Goed bereikbaar & gratis parkeren
Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor meer informatie!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een borrel nabij Delft? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Of kom langs voor een kennismaking, wij leiden u graag rond. Tot snel!

Stuur een mail Bel ons