Borrel in Delft

Borrelen nabij Delft

t Manneke is de perfecte locatie voor een borrel nabij Delft. In een landelijke stijl kunt u genieten van een borrel zoals u deze nog nooit heeft meegemaakt. t Manneke heeft verschillende zalen in de buurt van Delft waar u heerlijk kunt borrelen wanneer u iets te vieren heeft of om een andere reden met vrienden, familie, kennissen of collega’s samen wilt zijn.

Beschikbare zalen voor uw borrel

Bij t Manneke heeft u de keuze uit vijf verschillende zalen die variëren in grootte. U kunt bij ons terecht met kleine en grote groepen tijdens uw borrel, daarbij heeft u de keuze uit de volgende zalen:

De kippenschuur en pinkenschuur kunnen ieder door middel van een tussenwand worden gesplitst tot 2 kleine zalen. Onze grootste zaal, de Dorsvloer is geschikt voor een groep van maximaal 250 personen en is dus ideaal voor de grotere evenementen en borrels. Daarnaast is de Dorsvloer naast de foyer gelegen, waar een grote bar aanwezig is. Voor de intiemere gezelschappen hebben we de Koestal, een kleinere zaal met eigen bar. De Kippen- en Pinkenschuur zijn voor de kleinere gezelschappen maar alsnog perfect voor een gezellige borrel.

Over ons

De authentieke uitstraling van de tot zalencentrum omgebouwde monumentale boerderij, de chef-kok en de persoonlijke, op uw wensen afgestemde aanpak maken ook van uw receptie, diner, feest of zakelijke bijeenkomst een succes. Niets is voor ons te gek, uw borrel zullen wij tot in de puntjes verzorgen.

Klaar voor uw borrel?

Bent u al klaar voor een borrel nabij Delft waar nog maanden over wordt gesproken? Zorg dan dat uw borrel bij t Manneke gehouden wordt. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 010-5114976 of te mailen naar info@tmanneke.nl.

Share via
Copy link