Vergaderlocatie Berkel en Rodenrijs

Vergaderlocatie Berkel en Rodenrijs

U vindt onze vergaderlocatie in Berkel en Rodenrijs. Hier ligt sinds de 18e eeuw de boerderij van de familie Van Mannekes. Tegenwoordig verhuren wij voor elke gelegenheid een vergaderzaal of vergaderruimte. Dus ook voor uw meeting, workshop of training. U kunt bij ons gratis parkeren.

Onze faciliteiten op een rij

5 inspirerende vergaderruimtes
Van 5 tot 250 personen
All-in vergaderarrangement
Buitenruimtes & terrassen
Gratis parkeren

Vergaderruimtes

Bekijk onze vergaderruimtes.
Wij beschikken over 5 verschillende vergaderzalen. Onze kleinste inspirerende vergaderruimte is al geschikt vanaf 5 personen. In onze grootste zaal, de Dorsvloer, kunnen we 250 personen in theateropstelling ontvangen.

Uiteraard vindt u in elke vergaderruimte de faciliteiten die u mag verwachten. Van goede wifi tot presentatiemiddelen. En van geschikt geluid tot een flip-over.

Door onze landelijke ligging, kunt u tijdens uw vergadering ook een frisse neus halen. Plof neer op één van onze terrassen, of ga te voet richting de Groenzoom. Daarna bent u weer helemaal fris en scherp. Vraag ons gerust naar één van onze wandelroutes.

Vergaderarrangementen

Bekijk onze vergaderarrangementen.
Om u van voldoende energie te voorzien, bieden wij graag een volledige verzorging tijdens het vergaderen. Bestel onbeperkt onze koffies en verschillende smaken thee. Wij zorgen voor karaffen water in de zaal. Natuurlijk krijgt u wat lekkers tijdens de koffie. Daarnaast maakt u tijdens de lunchpauze gebruik van een uitgebreid lunchbuffet. Van lekkere broodjes tot gevarieerd beleg, een warme soep, snack en gezonde salades. Zo is er voor ieder wat wils.

Inspirerende vergaderruimte huren

Wij vinden het belangrijk om onze service op uw persoonlijke wensen af te stemmen. Daarom stellen wij ons uiterst flexibel op en kunt u op onze vergaderlocatie in Berkel en Rodenrijs persoonlijke service verwachten. Komt u zelf eens vergaderen in een inspirerende vergaderruimte? Wij zetten de koffie vast klaar!

Ja! Ik huur graag een inspirerende vergaderruimte