Vergaderlocatie Berkel en Rodenrijs

Vergaderlocatie Berkel en Rodenrijs

U vindt onze vergaderlocatie in Berkel en Rodenrijs. Hier ligt sinds eind 18e eeuw de boerderij van de familie Van Mannekes. Vandaag de dag verhuren wij voor elke gelegenheid een vergaderzaal of vergaderruimte. Dus ook voor uw workshop, training of presentatie.

Daarnaast bieden wij een volledige verzorging en u kunt bij ons gratis parkeren.

Onze faciliteiten

• 5 inspirerende zalen, van 5 tot 250 personen
• Gratis parkeren
• All-in vergaderarrangementen
• Mogelijkheid tot een frisse neus
• Persoonlijke service & grote flexibiliteit

Vergaderruimtes

In de boerderij vindt u 5 verschillende vergaderzalen. Onze kleinste vergaderzaal is al geschikt vanaf 5 personen. Door de flexibiliteit van onze zalen kunnen we gezelschappen tot 250 personen faciliteren.

Uiteraard vindt u in elke vergaderruimte de faciliteiten die u verwacht. Van goede wifi tot presentatiemiddelen, en van een microfoon tot een flip-over. Door onze landelijke ligging, kunt u tijdens uw vergadering ook een frisse neus halen. Plof neer op één van onze terrassen, of ga te voet richting de Groenzoom. Daarna bent u weer helemaal fris en scherp.
Bekijk onze vergaderruimtes.

Vergaderarrangementen

Om u van voldoende energie te voorzien, bieden wij graag een volledige verzorging tijdens het vergaderen. Bestel onbeperkt onze koffies en verschillende smaken thee. Wij zorgen voor karaffen water in de zaal en natuurlijk wat lekkers tijdens de koffie. Daarnaast maakt u tijdens de lunchpauze gebruik van een uitgebreid lunchbuffet. Van lekkere broodjes, tot gevarieerd beleg, een warme soep, snack en gezonde salades. Zo is er voor ieder wat wils. Bekijk hier onze vergaderarrangementen.

Hoe wij ons onderscheiden

Wij vinden het belangrijk om onze service op uw persoonlijke wensen te laten afstemmen. Daarom stellen wij ons uiterst flexibel op en kunt u op onze vergaderlocatie in Berkel en Rodenrijs persoonlijke service verwachten. Komt u zelf eens vergaderen in een vergaderzaal? Wij zetten de koffie vast klaar!