Congressen

Landelijke congreslocatie

Onze congreslocatie bevindt zich onder de rook van Rotterdam. Hier vindt u onze prachtige landelijke boerderij. t Manneke beschikt nog over authentieke zalen, die refereren naar het vroege boerderijleven. Maar dan in een modern jasje en met de nodige faciliteiten die u verwacht tijdens een congres, symposium of conferentie.

De voordelen van t Manneke

• 5 verschillende inspirerende congreszalen
• Capaciteit tot 250 personen, of meer indien er zalen worden gecombineerd
• Gratis parkeren en uitstekend bereikbaar vanuit de randstad
• Eigen keuken
• Persoonlijke service & grote flexibiliteit

Succesfactoren van een congres

High Profile Locaties doet elk jaar onderzoek naar de wensen van eventorganisatoren en de trends in evenementenlocaties. Buiten een uitstekende bereikbaarheid en een aantrekkelijke ligging en omgeving, wordt het steeds belangrijker om voor een locatie te gaan met een bijzondere uitstraling en een eigen verhaal. Een meer laagdrempelige locatie die je dat ‘thuisgevoel’ kan geven. Dat heeft uiteindelijk effect op het rendement van je congres.

Graag nodigen we u uit voor een kennismaking en rondleiding door de boerderij. We vertellen met liefde over de historie van het pand en hoe zich dat in de jaren heeft ontwikkeld. Uiteraard ziet u dat nog terug in onze zalen.

Maatwerk en persoonlijke service

Het organiseren van een congres of symposium is altijd maatwerk. We gaan daarom graag om de tafel om uw wensen te inventariseren. Wij denken als congreslocatie graag mee hoe het gebruik van de zalen en het aanbod in catering uw doel van het congres kan ondersteunen of zelfs versterken. Op deze manier kunnen we altijd een persoonlijk aanbod doen, afgestemd op uw unieke wensen. Vraag meer informatie aan via het contactformulier of bel 010-5114976.