Congressen

Landelijke congreslocatie

Een congreslocatie die inspirerend is, over flexibele zalen beschikt en verrast in cateringaanbod. Als de locatie daarnaast ook aansluit bij het door jullie gekozen concept, dan ben je al snel zeker van een succesvol congres. Onze landelijke congreslocatie bevindt zich onder de rook van Rotterdam.

5 inspirerende ruimtes
Tot 250 personen
Gratis parkeren

In onze boerderij kunnen we plenair tot 250 personen ontvangen. Daarnaast beschikken we over verschillende flexibele subruimtes. Deze kunnen worden ingezet als aparte workshopruimtes. Of voor break-out sessies. Alle zalen beschikken over de nodige faciliteiten die je verwacht tijdens een congres, symposium of conferentie. Daarnaast hebben we voldoende gratis parkeergelegenheid.

Je voordelen bij t Manneke

1. 5 inspirerende congreszalen
2. Capaciteit tot 250 personen, of meer indien er zalen worden gecombineerd
3. Gratis parkeren
4. Verrassend cateringaanbod
5. Laagdrempelig, persoonlijk en gastvrij

Cateringaanbod

We beschikken over een eigen keuken. Dit maakt ons heel flexibel in ons cateringaanbod. Om je een idee te geven van de mogelijkheden, kan je alvast onze informatiebrochure downloaden. Wij weten ook, dat het organiseren van een congres altijd maatwerk is. Daarom gaan we graag om de tafel om je wensen te inventariseren. Dan kunnen we je goed adviseren over een passende invulling voor het event. Raadpleeg ook gerust onze pagina met Eten & Drinken voor een indruk van de mogelijkheden.

Maak een afspraak

Wij denken als congreslocatie graag mee hoe het gebruik van de zalen en het aanbod in catering het doel van het congres kan ondersteunen of zelfs versterken. Op deze manier kunnen we altijd een persoonlijk aanbod doen, afgestemd op jouw unieke wensen. Maak via de onderstaande button een afspraak of bel 010-5114976.

Afspraak maken