Zaalhuur in Rotterdam

Op zoek naar een unieke locatie voor zaalhuur in Rotterdam?

Zoekt u een geschikte vergaderruimte, een betoverende plek op te trouwen of een locatie voor een feestje? Kies dan voor zaalhuur in Rotterdam bij t Manneke! De prachtig verbouwde boerderij bevindt zich op een unieke landelijke locatie op slechts 9 kilometer van Rotterdam. T Manneke beschikt over diverse zalen die geschikt zijn voor elk evenement.

Mogelijkheden zaalhuur Rotterdam

Wanneer u kiest voor zaalhuur Rotterdam bij t Manneke zijn er diverse extra mogelijkheden. Indien u een zaal huurt wilt u natuurlijk zorgeloos kunnen genieten. T Manneke maakt dit mogelijk door alles tot in de puntjes te verzorgen. Naast de zaalverhuur, verzorgen wij ook indien wenselijk aankleding, muziek en heerlijke culinaire gerechten.

Wat kunt u van t Manneke verwachten wanneer u kiest voor zaalhuur Rotterdam?

  • Wij beschikken over een ruime parkeerplaats;
  • Onze zalen zijn voorzien van moderne apparatuur;
  • Uitgebreide culinaire mogelijkheden, die wij graag op uw persoonlijke wensen afstemmen;
  • Mogelijkheid tot aankleding van zaal in bepaald thema/kleur;
  • Advies op maat, bijvoorbeeld over muzikale ondersteuning;
  • Goed bereikbaar voor minder validen (alle feestzalen zijn op de begane grond).

Zaalhuur Rotterdam

Zaalhuur Rotterdam bij t Manneke is mogelijk van 15 tot 350 personen. De grootst beschikbare feestzaal is de dorsvloer, vernoemd naar de plek waar vroeger het graan gedorst werd. Wanneer u meer dan 250 personen wilt verwelkomen, bieden wij de mogelijkheid de Foyer erbij te betrekken. Zo wordt uw zaal geschikt voor maar liefst 350 personen! Wilt u meer informatie? Bekijk hier ons gehele zaalaanbod!

Informatie zaalhuur Rotterdam

Wilt u graag meer informatie over zaalhuur Rotterdam? Vul dan ons contactformulier in! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om alle mogelijkheden te bespreken. Wilt u ons liever bellen? Wij zijn telefonisch te bereiken op t: 010 – 511 4976.

Vrijblijvend contact