Zaalhuur in Rotterdam

Zaalhuur in Rotterdam

Bent u op zoek naar een landelijke locatie voor zaalhuur in Rotterdam? Bijvoorbeeld als vergaderruimte, voor een verjaardagsfeest of jubileum? Kijkt u dan eens naar onze mogelijkheden. Onze feestlocatie en vergaderlocatie is gevestigd in een prachtige boerderij. De zalen hebben hierdoor een landelijke sfeer.

5 zalen
Altijd inclusief catering
Persoonlijke service
Gratis parkeren

t Manneke is gelegen in Berkel & Rodenrijs, op nog geen 10 km vanaf Rotterdam. Uw gasten kunnen bij ons gratis parkeren.

Landelijke feestlocatie en vergaderlocatie

Wij beschikken over 5 verschillende zalen. Omdat deze verschillen in grootte, kunnen we zowel kleine als grotere groepen faciliteren. Want vanaf 10 personen kunt u al een privézaal bij ons reserveren. Verder kunt u van ons altijd persoonlijke service verwachten. Bent u benieuwd naar een impressie van onze zalen? Kijk dan op onze zalen-pagina.

Altijd inclusief catering

Heeft u geen zin om tijdens uw feest zelf te moeten rennen voor drankjes en hapjes? Dat komt goed uit. Want wij leggen u graag in de watten. Zo zijn feesten en zakelijke bijeenkomsten altijd inclusief drankjes en overige catering. Onze keukenbrigade zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Neem alvast een kijkje bij onze culinaire mogelijkheden.

Zij gingen u voor!
Op zaterdag hebben we in de Korenbarg de 60e verjaardag van Piet gevierd. Wij en onze gasten waren vol lof over de accommodatie, de bediening, de buffetten en de begeleiding. Het was een zeer geslaagd feest. Team van ‘t Manneke, hartelijk bedankt! Piet en Carolien van Os
Ter gelegenheid van mijn 50ste verjaardag een heerlijk high tea gehad. Ik en mijn gasten hebben er van genoten. Alles was perfect geregeld en meer dan voldoende en bovenal heerlijk. Nogmaals hartelijk dank voor een onvergetelijke middag.Paula van der Drift
Kom langs voor een bezichtiging!

Wilt u graag meer informatie over zaalhuur in Rotterdam? Neem dan contact met ons op! Want wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden en nodigen u graag uit voor een vrijblijvende bezichtiging. Tot snel!
Stuur een mail Bel ons