Feestlocatie Rotterdam

Feestlocatie Rotterdam

Wat leuk! U bent bezig met het organiseren van een feest. Op onze feestlocatie nabij Rotterdam beschikken we over meerdere feestzalen, welke geschikt zijn voor groepen van 10 tot 250 personen. Feesten zijn bij ons geheel verzorgd, dus inclusief drankjes, hapjes en overige catering. Maar liefst 3 van onze zalen beschikt over een eigen terras, dus ook voor een bbq bent u bij ons aan het juiste adres.

5 landelijke feestzalen

Onze feestlocatie is gevestigd in een voormalige boerderij. In 2004 is onze prachtige feestlocatie geopend en organiseren we jaarlijks honderden feesten, huwelijken en zakelijke bijeenkomsten. Bij ons heeft u keuze uit 5 feestzalen, elk met zijn eigen sfeer. De zalen verschillen tevens in grootte, waardoor we al groepen vanaf 10 personen kunnen verwelkomen. Onze grootste zaal is geschikt tot 250 personen en bij het combineren van meerdere zalen kunnen we de capaciteit vergroten.

Uitstekende catering

Geniet tijdens uw feest van onze uitstekende catering. We hebben uitgebreide mogelijkheden om uw feest invulling te geven. Van lunch en high tea, tot bbq en buffet. Graag gaan we met u in overleg wat uw wensen zijn en wat u lekker vindt. We maken ook graag een voorstel op maat. Zo weten wij zeker dat uw feest aan uw wensen zal voldoen.

Landelijke ligging & gratis parkeren

Onze feestlocatie ligt nabij Rotterdam, aan de rand van Berkel & Rodenrijs. Door onze uitstekende ligging aan de N470 zijn uw gasten uit Rotterdam met zo’n 15 minuten op onze locatie. Tevens ligt metrostation Westpolder op loopafstand. Daarnaast beschikken we over een ruime gratis parkeerplaats.

Nieuwsgierig geworden? Plan een bezichtiging!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden op onze feestlocatie nabij Rotterdam? Bel of mail voor een afspraak. We ontvangen u graag voor een vrijblijvende bezichtiging. Dan kunnen we gelijk uw wensen voor de invulling van het feest bespreken voor een offerte op maat. Tot snel!

Stuur een mail Bel ons