Zaalverhuur Delft
Zaalverhuur Delft

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor zaalverhuur in Delft? Bij T Manneke zijn de mogelijkheden eindeloos. De prachtig verbouwde boerderij beschikt over verschillende zalen die uiterst geschikt zijn als unieke trouwlocatie, vergaderruimte of feestlocatie. De boerderij is landelijk gelegen, waardoor u geniet van het buitenleven op slechts 10 km afstand van Delft.

Mogelijkheden zaalverhuur Delft

Wanneer u kiest voor de zaalverhuur in Delft van t Manneke kunt u gebruik maken van een compleet pakket. Naast de zaalverhuur, kunnen wij ook aankleding, muziek en heerlijke culinaire gerechten voor u verzorgen. Elke zaal is voorzien van moderne apparatuur en aan te kleden in elke kleur en/of thema. De sfeervolle boerderij beschikt over een ruime parkeerplaats, waardoor uw gasten de locatie gemakkelijk kunnen bereiken. Ook bevinden alle feestzalen zich op de begane grond waardoor ze makkelijk te bereiken zijn voor minder validen.

Beschikbare zalen voor Zaalverhuur Delft

Voor zaalverhuur in Delft hebben wij diverse mogelijkheden. De grootst beschikbare feestzaal is de dorsvloer, vernoemd naar de plek waar vroeger het graan gedorst werd. Wilt u met meer dan 250 personen een feestje bouwen? Dan kan de dorsvloer uitgebreid worden door de Foyer erbij te betrekken. Zo ontstaat er ruimte voor maar liefst 350 personen!

Voor het huren van een zaal heeft u keuze uit vijf sfeervolle zalen van verschillende grootte:

  • Dorsvloer: zaal geschikt voor 40 tot 250 personen
  • Koestal: zaal geschikt voor 20 tot 80 personen
  • Korenbarg: zaal geschikt voor 20 tot 90 personen
  • Kippenschuur: zaal geschikt voor 15 tot 40 personen
  • Pinkenschuur: zaal geschikt voor 15 tot 40 personen
Informatie zaalverhuur Delft

Wilt u meer informatie over zaalverhuur in Delft? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u alles over de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via 010-5114976 of vul het contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op. Bekijk ook eens de unieke trouwlocatie van t Manneke, alle feestzalen, de mogelijkheden voor een personeelsfeest of de vergaderruimte voor zakelijke events.

Vrijblijvend contact