Eten & Drinken

Eten & Drinken

Eten & Drinken doet u bij ons altijd in besloten setting, wij reserveren de gekozen zaal persoonlijk voor u en uw gezelschap. Bekijk hier onze culinaire mogelijkheden of download onze informatiebrochure.

In de tijd van snelle ontmoetingen en dertien-in-een-dozijn mentaliteit, weet de keukenbrigade van t Manneke zich te onderscheiden. Met eerlijke en herkenbare gerechten, maar ook door een persoonlijke benadering, passend maatwerk en door een open en meedenkende instelling. Geschikt voor elke culinaire gelegenheid.

Op onze feestlocatie en vergaderlocatie beschikken we over een eigen keuken, onder leiding van chef-kok Donny Mols. De keukenbrigade werkt uitsluitend met verse producten en ingrediënten. En dat ziet u terug in ons menu’s.
Bij ons geniet u altijd van uw feest in een eigen privé zaal. We bespreken graag in een persoonlijk gesprek wat uw wensen zijn voor het eten & drinken tijdens uw feest. Wilt u informeel dineren met een Walking Dinner of buffet? Of heeft u liever een uitgebreid 3, 4 of 5-gangen diner? Wij hebben onze mogelijkheden voor u onder elkaar gezet.

Diëten & Allergieën

Wij houden graag rekening met uw dieet en/of allergie. Omdat we alles vers in eigen huis bereiden, kunnen we altijd rekening houden met uitzonderingen. Zo kan iedereen heerlijk mee genieten tijdens het feest of de bijeenkomst. Ook voor halal, vegan, lactose- en glutenintolerantie. Vraag ons gerust om een aangepast voorstel.

Op maat

Uiteraard is er meer mogelijk dan we hier voorstellen. Heeft u andere wensen? Neem dan contact op voor een voorstel op maat. Ook als u een themafeest organiseert of bijzondere wensen heeft. Wij laten graag onze creativiteit de vrije loop om met u mee te denken over de perfecte invulling.

Download onze brochure