Trouwlocatie Bergschenhoek

Trouwlocatie Bergschenhoek

Ben je op zoek naar een geschikte trouwlocatie Bergschenhoek? t Manneke is de officiële trouwlocatie van Gemeente Lansingerland. Gevestigd in een oude boerderij beschikken we over meerdere zalen en kan je bij ons ook buiten trouwen.

Buiten trouwen

Onze landelijke trouwlocatie Bergschenhoek beschikt over een royale tuin rondom de boerderij. Onze voortuin – met openslaand hek voor een prachtige opkomst met jullie trouwauto – geeft ruimte aan gezelschappen tot 250 personen. Ben je met een intiemer gezelschap, kies dan voor de tuin behorende bij de Kippenschuur.

 

Landelijke trouwlocatie Bergschenhoek – alles op één locatie

Bij ons heb je de mogelijkheid om de gehele dag op één locatie te organiseren. Dit scheelt reistijd voor jezelf, maar ook voor jullie gasten! Wel zo makkelijk dus. We beschikken over 5 feestzalen, verschillend in grootte. Zo is onze trouwlocatie geschikt voor zowel een intieme bruiloft als grotere huwelijken. Door het inzetten van meerdere zalen hebben wij een romantisch plek voor zowel jullie ceremonie, receptie, diner en feest.

 

Deze bruidsparen gingen je voor
Wij willen jullie nogmaals ontzettend bedanken voor onze mooie trouwdag. Iedereen (en zeker wij) hebben er enorm van genoten en ook van het eten was iedereen erg onder de indruk. Kortom een perfecte dag! Blijf zo doorgaan!Jamie & Kiki
Wij hebben ons huwelijk, receptie en feest bij t Manneke gehouden. We kunnen niet anders zeggen dan dat het super goed geregeld was. De voorbesprekingen met Paul waren fijn. Alles is conform afspraak gegaan. De bediening gedurende de dag zelf was zeer vriendelijk. Het eten was ook goed. Wij hebben een geweldige dag gehad mede namens de mensen bij t Manneke.Michiel & Marinda
Plan een bezichtiging!

Nieuwsgierig geworden naar onze trouwlocatie Bergschenhoek? Kom dan eens langs voor een bezichtiging. We laten jullie graag onze zalen en tuin zien. Zo kunnen we jullie een beeld geven van de mogelijkheden. Na de afspraak sturen we graag vrijblijvend een voorstel toe. Tot snel!

Stuur een mail Bel ons