Trouwen Rotterdam

Trouwen in Rotterdam

Bij t Manneke kunt u elkaar het ja-woord geven op een boerderij. Wij bieden zaalverhuur voor feesten en partijen, waaronder trouwfeesten, aan voor stellen uit de omgeving Rotterdam die gaan trouwen. Ons monumentaal pand, dat stamt uit 1984, beschikt over diverse prachtige zalen. In deze sfeervolle zalen ervaar je het boerderijleven van vroeger, maar dan in een modern jasje gegoten. Bij t Manneke is alles mogelijk. Graag verzorgen we uw trouwerij tot in de puntjes.

Als officiële trouwlocatie verzorgen we graag jullie ceremonie, receptie, diner en feestavond.

Benieuwd naar onze zalen? Graag nodigen we jullie uit om deze vrijblijvend te komen bekijken. Maak gerust een afspraak via 010-5114976 of info@tmanneke.nl.

 

Een officiële trouwlocatie

Als officiële trouwlocatie biedt t Manneke veel mogelijkheden voor uw trouwerij. Trouwen moet een dag worden die jullie nooit meer vergeten. Wij verzorgen jullie trouwerij daarom graag tot in de puntjes. Daarbij gaat het altijd om maatwerk, van ontvangst tot ceremonie en van diner tot receptie of trouwfeest. Alles wordt op basis van uw wensen georganiseerd. t Manneke heeft plek voor 250 personen en kan ook de catering verzorgen. Daarbij heeft u onder meer de keuze uit een buffet, barbecue of een 6-gangen walking dinner.

 

Zaalverhuur voor trouwfeesten

De boerderij van t Manneke is gelegen tussen Berkel & Rodenrijs en Pijnacker. Vanuit Rotterdam zijn wij zeer goed bereikbaar. Uw gasten kunnen gebruik maken van onze eigen gratis parkeergelegenheid, met meer dan 100 plekken. Bij trouwen hoort vaak een gezellig feest om de dag af te sluiten. Wij hebben alle faciliteiten in huis, waaronder een geluidsinstallatie, beamer en scherm. Ook is het mogelijk om een DJ of een band in te huren.

  • Officiële trouwlocatie
  • Diverse prachtige zalen
  • Gratis parkeren
  • Monumentaal pand uit 1874 met authentieke elementen
  • Schitterende tuin en omgeving
  • Veel mogelijkheden voor uw trouwfeest

 

Elkaar het ja-woord geven in onze prachtige tuin

Bij t Manneke kunt u elkaar zowel binnen als buiten het ja-woord geven. Rondom onze monumentale boerderij is een royale en romantische tuin gelegen. Stelt u het zich eens voor: omringd door een prachtig gazon en een mooie vijver trouwen onder het zonnetje. Nadat de ambtenaar jullie tot man en vrouw heeft benoemd lopen jullie samen naar ons terras voor een hapje en een drankje. Bij t Manneke beleeft u een bijzondere trouwdag om nooit te vergeten.

 

Trouwen bij t Manneke: ervaringen

Top locatie! Het eten, drinken en het gebruik van de zalen was uitstekend geregeld. Paul dacht mee en stond altijd klaar als er vragen waren! Als eten hadden wij hadden gekozen voor het ‘plankenmenu’, dit is zeker aan te raden, zeker als je iets anders wilt dan de meeste ‘standaard’ menu’s!

Wij hebben een prachtige bruiloft op deze locatie gehad. Het eten (BBQ) was ontzettend lekker! Goede bediening en vriendelijk personeel.
We hebben nog mooie bruidsfoto’s in de tuin kunnen maken. De Korenbarg, zaaltje in combinatie met terras, is echt een aanrader.

Benieuwd naar de kosten?

Als u gaat trouwen in Rotterdam is het vinden van een mooie locatie van groot belang. Wij nodigen u van harte uit om onze zalen te komen bekijken. Na afloop van de afspraak ontvangt u een vrijblijvend voorstel en een prognose van de kosten van ons. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met onze weddingplanner Lisan via 010-5114976, of een e-mail sturen naar info@tmanneke.nl. Download ook onze trouwbrochure voor meer informatie.