Trouwen Rotterdam

Trouwen in Rotterdam

Droom je ervan om buiten te trouwen in Rotterdam op een prachtige landelijke trouwlocatie?
Kijk snel naar onze mogelijkheden en maak een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Onze boerderij is gelegen tussen Rotterdam en omgeving Zoetermeer.
Jullie gasten kunnen bij ons gratis parkeren.

Trouwen op een boerderij – officiële trouwlocatie!

Aan de rand van Rotterdam vind je de officiële trouwlocatie van Gemeente Lansingerland.
Onze voormalige boerderij stamt uit 1876 en beschikt over maar liefst 5 verschillende monumentale zalen.
Samen met de mogelijkheid om buiten te trouwen, kan je bij ons de gehele dag op één romantische locatie vieren. Wel zo makkelijk!

Jullie huwelijksdag moet een dag zijn om nooit meer te vergeten. Daarom zetten wij alles op alles om jullie een unieke beleving te bieden.
Met persoonlijke service en passend maatwerk zorgen we ervoor dat de gehele dag – van ceremonie tot diner en trouwfeest – aan jullie wensen en verwachtingen voldoet. Zo wordt trouwen in Rotterdam een unieke beleving.

Sfeervolle feestzalen en verrassende catering

t Manneke beschikt over maar liefst 5 verschillende feestzalen, verschillende in grootte. Zo zijn we niet alleen een geschikte locatie voor een intieme bruiloft, maar kan je ook met grotere gezelschappen bij ons terecht. Wij hebben tevens alle faciliteiten in huis voor de catering. Kies voor een barbecue, walking diner, shared dining of 3-gangen diner. Wat je ook kiest, we zorgen voor heerlijke smaakbelevingen.

Stel je voor…

Het zonnetje schijnt, er staat een zacht briesje en de vlinders fladderen door de lucht. Samen met je aanstaande zitten jullie ietwat nerveus in de trouwauto. De auto stopt voor het hek van de boerderij en zodra het hek openslaat, beginnen de gasten enthousiast te klappen. De muziek zwelt aan en iedereen gaat staan voor jullie opkomst. De trouwambtenaar kijkt jullie aan en stelt dé vraag waar jullie volmondig ja op zeggen! Gefeliciteerd! Jullie zijn officieel man en vrouw.

Na de ceremonie wandelen we samen via de tuin naar het terras waar de gasten een glaasje bubbels ontvangen. De bruidstaart wordt aangesneden en er kan worden geproost, terwijl de muziek zachtjes door de boxen klinkt. Er moeten natuurlijk ook nog wat foto’s gemaakt worden, dus toch nog even de tuin in. Dat plekje bij de vijver wordt perfect verlicht door de zon, wat een plaatje!
Tijd voor het diner, het juiste moment om even tot rust te komen. Jullie nemen plaats aan de prachtig gedekte tafel en genieten van al het lekkers dat wordt voorgeschoteld. Terwijl jullie je opmaken voor het feest druppelen de gasten al langzaamaan binnen. Na jullie openingsdans knalt de feestmuziek uit de speakers en staat iedereen al snel op de dansvloer. Het feest kan beginnen!

Deze bruidsparen gingen je voor!
Wat een geweldige dag hebben wij beleefd! Het was tot op de ochtend zelf onzeker of we onze ceremonie en diner buiten konden houden, maar de zon brak door en alles werd geregeld zodat we de bruiloft helemaal konden doen zoals we het van tevoren bedacht hadden. Lisan en Paul waren ontzettend flexibel en meer dan bereidt mee te werken aan onze perfecte dag. Het diner was in een woord fantastisch, we hebben buiten met onze daggasten (zo’n 50 personen) aan één lange tafel gezeten, het eten was fenomenaal en de sfeer ontspannen. We hebben na de bruiloft van vrijwel al onze gasten alleen maar positieve geluiden gehoord (“het voelde aan alsof we in Italië zaten”) en de paar gasten die veganistisch zijn gaven aan dat ze “nog nooit zo lekker vegan hadden gegeten”. Het was voor iedereen een absolute smaakbeleving.
Ook de bediening was bijzonder vriendelijk en erop gebrand er een leuke dag van te maken voor iedereen. Wij zijn ontzettend blij dat we gekozen hebben voor t manneke, en zouden het een ieder aanraden. Los van de prachtige zalen en buitenruimten hebben ze oog voor de mens, de behoeftes van het bruidspaar maar leveren ze ook gewoon een uitstekende service!<span class="su-quote-cite"><a href="https://www.theperfectwedding.nl/bedrijven/9446/t-manneke/ervaringen" target="_blank">Wouter & Giulia</a></span>
Wij willen jullie nogmaals ontzettend bedanken voor onze mooie trouwdag. Iedereen (en zeker wij) hebben er enorm van genoten en ook van het eten was iedereen erg onder de indruk. Kortom een perfecte dag!
<span class="su-quote-cite"><a href="https://www.theperfectwedding.nl/bedrijven/9446/t-manneke/ervaringen" target="_blank">Jamie & Kiki</a></span>
Maak een afspraak

Als je gaat trouwen in Rotterdam is het vinden van een mooie locatie van groot belang.
Wij nodigen jullie van harte uit om onze zalen te komen bekijken. Na afloop van de afspraak ontvang je een vrijblijvend voorstel en een prognose van de kosten.
Voor het maken van een afspraak kan je telefonisch contact opnemen met Lisan via 010-5114976, of een e-mail sturen naar info@tmanneke.nl. Tot snel!

Stuur een mail Bel ons