Trouwen Zoetermeer

Trouwen in Zoetermeer

Als je wilt gaan trouwen in Zoetermeer, ben je vast al hard op zoek naar geschikte trouwlocaties. Denk dan eens aan t Manneke! Onze landelijke trouwlocatie beschikt over 5 monumentale zalen én een prachtige tuin. En bij ons kan je dus ook buiten trouwen.

Kijk snel naar onze mogelijkheden en maar een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging.

Onze boerderij is gelegen tussen Rotterdam en Zoetermeer en jullie gasten kunnen bij ons gratis parkeren.

Officiële trouwlocatie omgeving Zoetermeer

Droom je ervan om buiten te trouwen in Zoetermeer? Als de officiële trouwlocatie van Gemeente Lansingerland geven vele bruidsparen elkaar het ja-woord in onze prachtige tuin. We kunnen voor de ceremonie buiten tot wel 250 gasten kwijt. Maar we beschikken ook over een kleinere tuin voor een intieme bruiloft. Wil je liever binnen trouwen? Neem eens een kijkje in één van onze 5 prachtige zalen.

 

Verrassende catering

Bij t Manneke beschikken we over een eigen keuken. Onze keukenbrigade weet zich te onderscheiden met eerlijke en herkenbare gerechten en ingrediënten. Wil je een keuzemenu of ga je voor ons shared dining concept het plankenmenu? We weten jullie ten alle tijden te verrassen met onze kwaliteit en passend maatwerk.

 

Unieke beleving – hoe wij ons onderscheiden

Wij zetten alles op alles om jullie een unieke beleving te bieden, niet alleen op de grote dag, maar ook in de voorbereidingen. Door persoonlijke service en onze meedenkende instelling kunnen we er samen voor zorgen dat de gehele dag – van ceremonie tot trouwfeest – aan jullie wensen en verwachtingen voldoet.

 

Deze bruidsparen gingen je voor!

We kijken terug op een mooie dag. We hebben wel nagedacht over verbeterpunten, maar deze konden we niet vinden. Dat betekent dat we heel tevreden zijn met jullie diensten! We hebben de flexibiliteit en gastvrijheid ontzettend gewaardeerd!
Nogmaals bedankt voor jullie inzet en wie weet tot ziens!Bart & Bernadette
Beste team van t Manneke,
Wij willen jullie nogmaals ontzettend bedanken voor onze mooie trouwdag. Iedereen (en zeker wij) hebben er enorm van genoten en ook van het eten was iedereen erg onder de indruk.
Kortom een perfecte dag!
Blijf zo doorgaan!Jamie & Kiki

Maak een afspraak!

Lijkt het je wel wat om de mogelijkheden op onze trouwlocatie in Zoetermeer te bekijken? We nodigen jullie van harte uit om de boerderij, zalen en tuin te komen bekijken. Daarna sturen we jullie een vrijblijvende offerte toe.

Zet je eerste stap om te trouwen in Zoetermeer en maak een afspraak. Tot snel!
Stuur een mail Bel ons