Trouwlocaties Zoetermeer
Trouwlocaties in Zoetermeer

Is de grote dag in aankomst? Dan bent u wellicht al aan het zoeken naar geschikte trouwlocaties in Zoetermeer. is een unieke, landelijk gelegen trouwlocatie vlakbij de Randstad. Laat u betoveren door deze prachtige plek. Wij bieden diverse feestzalen voor iedere gelegenheid, geschikt van 10 tot wel 250 personen.

De mooiste trouwlocatie van Zoetermeer

Het regelen van ‘de mooiste dag van uw leven’ kunt u met een gerust hart aan t Manneke overlaten. T Manneke is aangewezen als officiële trouwlocatie, en dat is niet zo gek. Deze sprookjesachtige locatie is landelijk gelegen, eenvoudig bereikbaar vanuit de Randstad én omringd door schitterend aangelegde tuinen. T Manneke biedt diverse feestzalen geschikt voor zowel grote als kleine feestjes. Geeft u een klein, intiem feestje? Kies dan voor de Pinkenschuur of Kippenschuur. Deze zalen zijn geschikt voor maximaal 40 personen. De Koestal of de Korenbarg gebruiken we vaak als feestzaal voor maximaal 80 a 90 personen. Pakt u het een stukje groter aan? Kies dan voor de Dorsvloer, een fantastische zaal waar u met maximaal 250 personen een feestje kunt bouwen..

t Manneke maakt uw wensen waar

Tijdens uw grote dag wilt u natuurlijk zelf zorgeloos kunnen genieten. t Manneke maakt dit mogelijk door alles tot in de puntjes te verzorgen. Wat kunt u van t Manneke verwachten indien u een zaal huurt Zoetermeer?

  • Wij beschikken over een ruime gratis parkeerplaats;
  • Onze zalen zijn voorzien van moderne apparatuur;
  • Uitgebreide culinaire mogelijkheden, die wij graag op uw persoonlijke wensen afstemmen;
  • Mogelijkheid tot aankleding van zaal in bepaald thema/kleur;
  • Advies op maat, bijvoorbeeld over muzikale ondersteuning;
  • Goed bereikbaar voor minder validen (alle feestzalen zijn op de begane grond).
Contact opnemen met t Manneke

Bent u enthousiast geworden over deze betoverende trouwlocatie in Zoetermeer? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken via 010-5114976. Ook kunt u het contactformulier invullen. Wilt u onze feestzalen eens in het echt komen bekijken? Kom dan gerust eens bij ons langs en laat u betoveren door t Manneke.

Vrijblijvend contact