Trouwlocaties Zoetermeer

Trouwlocaties in Zoetermeer

Gefeliciteerd, jullie stappen in het huwelijksbootje. Je bent al hard op zoek naar romantische trouwlocaties in Zoetermeer.
t Manneke is een unieke, landelijke trouwlocatie nabij Zoetermeer. Kijk snel naar onze mogelijkheden en maak een afspraak voor een bezichtiging!

Landelijke trouwlocatie Zoetermeer – Alles op één locatie

Er gaat een hoop tijd zitten in de organisatie van jullie droombruiloft. Dan is het wel zo fijn dat je op de dag zelf met volle teugen kunt genieten en met zo min mogelijk stress. Kies daarom voor een locatie waar de je gehele dag kan vieren. Dit scheelt je reistijd, maar je hebt ook maar 1 partij met wie je de gehele dag bespreekt.

Wij beschikken over meerdere feestzalen, zodat we verschillende romantische plekjes creëren voor de receptie, het diner en het feest. Als officiële trouwlocatie in Gemeente Lansingerland, kan de ceremonie ook bij ons plaatsvinden.

 

Buiten trouwen

Staat buiten trouwen hoog op je verlanglijstje? Omdat we beschikken over een grote tuin rondom de boerderij, hebben we meerdere romantische plekken waar je elkaar het ja-woord kan geven. Dat maakt t Manneke één van de meest unieke trouwlocaties in Zoetermeer! Onze groene tuin leent zich ook uitstekend voor het maken van jullie trouwfoto’s.

 

Dit bruidspaar ging je voor!
Inmiddels zijn we terug van onze huwelijksreis en nog volop aan het nagenieten van onze mooie dag. Middels deze weg willen we jullie enorm bedanken voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan om voor de mooiste dag van ons leven te zorgen. Wat kijken we terug op een geslaagde ceremonie, receptie, diner en feestavond. Van onze gasten hebben we volop complimenten gehad over de kwaliteit van het eten, drinken en natuurlijk de uitstraling van de locatie. Ook gaat onze dank uit naar die te gekke meiden van de bar/bediening…zij hebben enorm bijgedragen aan een geweldige sfeer. Wie weet tot ooit…we zullen jullie en de locatie nooit vergeten.Lesley & Nadia
Plan een bezichtiging

Ben je enthousiast geworden over onze landelijke trouwlocatie in Zoetermeer? Bel snel voor een bezichtiging. We laten jullie graag zien wat onze mogelijkheden zijn. Na jullie bezoek ontvangen jullie vrijblijvend een voorstel voor jullie trouwdag. Tot snel!

Stuur een mail Bel ons