Zaaltje huren Rotterdam

Zaaltje huren in Rotterdam?

Als u een zaaltje wilt huren in Rotterdam, wijzen we u graag op onze mogelijkheden. Onze zalen zijn geschikt voor zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen. Maar ook voor uw verjaardagsfeest of jubileum kunt u bij ons terecht.

5 zalen – van 10 tot 250 personen
Altijd inclusief catering
Persoonlijke service
Gratis parkeren

t Manneke is gelegen in Berkel & Rodenrijs, op nog geen 10 km vanaf Rotterdam. Uw gasten kunnen bij ons gratis parkeren.

5 landelijke zalen

Op onze feestlocatie kunt u één van onze vijf zalen huren voor uw feest of partij. Voor intieme gezelschappen zijn onze Kippenschuur en Pinkenschuur erg geschikt. De Kippenschuur beschikt zelfs over een eigen terras en intieme tuin. Heerlijk voor in de zomermaanden. Hier kunt u ook barbecueën. Beide zalen zijn geschikt tot 40 personen.

Inclusief catering

Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen tijdens het feest of de bijeenkomst. Van vergaderarrangementen tot feestavonden of diners. Onze keukenbrigade levert altijd kwaliteit en eerlijke ingrediënten.

Zij gingen u voor
Wij hebben ons 40- jarig huwelijk gevierd in de koestal.
We hadden gekozen voor het plankenmenu en de muzikale begeleiding werd verzorgd door Uwe en Mandy.
Het was in één woord geweldig, we hebben er van begin tot eind van genoten en kijken er met veel plezier op terug. Een mijlpaal om nooit te vergeten.
Hartelijk dank hiervoor. Jan en Ine Overmeer
Op zaterdag 15 september 2018 hebben wij ons 50-jarig huwelijksfeest in de Korenbarg gevierd.
Zowel het uitgebreide buffet als de bediening was voortreffelijk.
Wij hebben veel goede reacties gekregen van familie en vrienden en vonden het zelf ook uitstekend. H.H.M. Veldboer
Kom langs voor een bezichtiging!

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden een zaaltje te huren nabij Rotterdam? Neem dan contact met ons op! Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden en nodigen u graag uit voor een vrijblijvende bezichtiging. Tot snel!
Stuur een mail Bel ons