Zaaltje huren Rotterdam
Sfeervol zaaltje huren in Rotterdam?

Wilt u op een betoverende plek trouwen? Zoekt u een geschikte vergaderruimte? Of geeft u binnenkort een feestje voor bijvoorbeeld uw verjaardag? Kies er dan voor om een zaaltje te huren in Rotterdam bij t Manneke. t Manneke is een prachtig verbouwde, landelijk gelegen boerderij dat beschikt over meerdere feestzalen. Of u nu uw verjaardagsfeest, trouwfeest, reünie, familiediner of jubileum wilt vieren; t Manneke heeft een geschikt zaaltje in Rotterdam voor u beschikbaar. Laat u betoveren door deze unieke plek!

Zaaltjes huren bij t Manneke in Rotterdam

Indien u een zaaltje huurt wilt u natuurlijk zorgeloos kunnen genieten. T Manneke maakt dit mogelijk door alles tot in de puntjes te verzorgen. Heeft u speciale wensen? Neem contact met ons op en bespreek het. Bij ons is niets te gek! Wat kunt u verder van t Manneke verwachten indien u een zaaltjes huurt in Rotterdam?

  • Advies op maat, bijvoorbeeld over muzikale ondersteuning;
  • Uitgebreide culinaire mogelijkheden, die wij graag op uw persoonlijke wensen afstemmen;
  • Onze zalen zijn voorzien van moderne apparatuur;
  • Wij beschikken over een ruime gratis parkeerplaats;
  • Mogelijkheid tot aankleding van zaal in bepaald thema/kleur;
  • Goed bereikbaar voor minder validen (alle feestzalen zijn op de begane grond).
Diverse zaaltjes in Rotterdam

Bij t Manneke zijn de mogelijkheden eindeloos bij het huren van zaaltjes in Rotterdam. Onze diverse zalen bieden ruimte voor 15 tot wel 250 personen. Ook voor de ‘mooiste dag van uw leven’ moet u zeker aan ons denken. T Manneke is aangewezen als officiële trouwlocatie, en dat is niet zo gek. Deze sprookjesachtige locatie is landelijk gelegen, omringd door schitterend aangelegde tuinen én eenvoudig te bereiken vanuit de Randstad. Behalve een feestlocatie, is t Manneke ook een verrassende vergaderlocatie. Al onze zalen zijn uiteraard voorzien van een beamer, scherm, Wi-Fi en geluidsinstallatie.

Neem contact op of reserveer direct

Heeft u interesse gekregen in het huren van een zaaltje in Rotterdam? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken via 010-5114976. Ook kunt u het contactformulier invullen. Wij bespreken graag uw wensen met u, om zo uw feest perfect vorm te geven. Kom genieten bij t Manneke!

Vrijblijvend contact Nieuws