Zaal huren Rotterdam verjaardag
Zaal huren in Rotterdam en vier uw verjaardag

Bent u binnenkort jarig en wilt u deze dag niet onopgemerkt voorbij laten gaan? Kies er dan voor om een zaal te huren in Rotterdam en vier uw verjaardag op een spetterende manier bij t Manneke.

t Manneke is een prachtig verbouwde, landelijk gelegen boerderij dat beschikt over meerdere feestzalen. Of u nu uw verjaardagsfeest, trouwfeest, reünie, familiediner of jubileum wilt vieren; t Manneke heeft een geschikte zaal in Rotterdam voor u beschikbaar. Laat u betoveren door deze unieke plek!

Let op: wij verzorgen uw evenement volledig, het is daarom niet mogelijk een zaal “kaal” te huren en zelf de catering te organiseren.

Diverse zalen te huren in Rotterdam, bijvoorbeeld voor uw verjaardag

Bij t Manneke zijn de mogelijkheden eindeloos bij het huren van zalen in Rotterdam. Onze diverse zalen bieden ruimte van 15 tot wel 250 personen. Geef een onvergetelijk feest in bijvoorbeeld onze dorsvloer, kippenschuur of koestal. Ook voor de ‘mooiste dag van uw leven’ moet u zeker aan ons denken. T Manneke is aangewezen als officiële trouwlocatie, en dat is niet zo gek. Deze sprookjesachtige locatie is landelijk gelegen, eenvoudig bereikbaar vanuit de Randstad én omringd door schitterend aangelegde tuinen. Behalve een feestlocatie, is t Manneke ook een verrassende vergaderlocatie. Al onze zalen zijn uiteraard voorzien van een beamer, scherm, Wi-Fi en geluidsinstallatie.

Al uw wensen komen uit bij t Manneke

Wist u dat alle feesten bij t Manneke compleet verzorgd zijn? Wij bieden veel culinaire mogelijkheden om uw verjaardag compleet te maken. Van bitterbal tot diner en van buffet tot poffertjeskraam. Aarzel vooral ook niet om specifieke wensen aan ons voor te leggen. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos! Tevens adviseren wij u met plezier over de muzikale ondersteuning van uw feest, met bijvoorbeeld dj of professionele band. Geeft u een themafeest? Wij kleden de feestzaal graag voor u aan! Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u zorgeloos kunt genieten op uw verjaardag.

Contact opnemen

Heeft u interesse gekregen in het huren van een zaal in Rotterdam tijdens uw verjaardag? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken via 010-5114976. Ook kunt u het contactformulier invullen. Wij bespreken graag uw wensen met u, om zo uw verjaardag perfect vorm te geven. Kom genieten bij t Manneke!

Vrijblijvend contact