Zaal huren Rotterdam verjaardag

Zaal huren Rotterdam voor uw verjaardag

Bent u binnenkort jarig en wilt u deze dag niet onopgemerkt voorbij laten gaan? Kies er dan voor om een zaal te huren in Rotterdam en vier uw verjaardag op onze feestlocatie!

5 feestzalen – van 10 tot 250 personen
Altijd inclusief catering
All-in arrangement (4 uur) vanaf € 36,50 p.p.
Persoonlijke service

Wij zijn gevestigd in Berkel en Rodenrijs, op nog geen 10 km afstand van Rotterdam. Uw gasten parkeren bij ons gratis en metrostation Westpolder (metrolijn E) ligt op loopafstand.

Landelijke feestlocatie

Onze voormalige boerderij is landelijke gelegen en beschikt over 5 feestzalen. Doordat de zalen verschillen in grootte, kunnen groepen van 10 tot 250 personen bij ons hun feest vieren. Tevens beschikken maar liefst 3 van onze zalen van een eigen terras. Dus ook als u uw feest in de zon wilt vieren, hebben we hier mogelijkheden voor.

All-in feestarrangement

We leggen u tijdens uw verjaardag of jubileum graag in de watten. Zo zorgen wij altijd voor uw drankjes en bespreken we graag wat uw wensen zijn voor de hapjes. We bieden al een all-in feestarrangement (4 uur) aan voor € 36,50 p.p. Misschien wilt u het wel uitgebreider aanpakken en wilt u uw gasten verrassen met een feestelijk Walking Dinner of BBQ-arrangement. Doordat we beschikken over een eigen keuken hebben we ruime mogelijkheden.

Zij gingen u voor
Op 19 januari j.l. hebben wij bij jullie ons 50jarig huwelijksfeest gevierd. Het was een zeer geslaagd feest. Het heeft onze verwachtingen ver overtroffen. De locatie en de bediening, de hapjes en de barbecue met royaal garnituur, de ijskar waren top. Wij hebben van onze gasten alleen positieve reacties ontvangen. Nogmaals hartelijk dank hiervoor.<span class="su-quote-cite">Louis en Riet van der Togt</span>
Gisteren kregen wij van onze kinderen, voor ons 60-jarig huwelijk, een receptie plus een diner aangeboden in t Manneke. Onze kinderen die deze locatie hadden uitgezocht hadden het niet beter kunnen bedenken!! Het is er enorm gezellig en de bediening is perfect!! Een aanbeveling voor iedereen en voor iedere gelegenheid.<span class="su-quote-cite"> Ton en Loes van der Laak</span>
Kom langs voor een bezichtiging!

Dus wilt u een zaal huren in Rotterdam voor uw verjaardag, jubileum of andere gelegenheid? Bel of mail voor meer informatie en kom langs voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij zetten de koffie alvast klaar. Tot snel!

Stuur een mail Bel ons