Vergaderen

Landelijk vergaderen

Voor vergaderen in een landelijke sfeer, bent je bij t Manneke aan het juiste adres. Maak gebruik van één van onze inspirerende vergaderzalen. Met maar liefst vijf verschillende zalen, verschillend in grootte, ben je bij vergaderlocatie t Manneke aan het juiste adres. Zodra je de auto (gratis) hebt geparkeerd, geeft ons welkomstbord aan in welke zaal de vergadering of meeting gepland is. Binnen wacht je een warm welkom en natuurlijk een lekkere kop koffie of thee. Tussen de middag kan je een frisse neus halen en met mooi weer lunch je heerlijk buiten.

Inspirerende vergaderzalen
Gratis parkeergelegenheid
Persoonlijke benadering

Onze landelijke zalen beschikken over uitstekende faciliteiten en een goede wifiverbinding. De zaalhuur is inclusief het gebruik van ons wifi netwerk, een presentatiescherm, whiteboard, flip-over met stiften, pennen, notitieblok en geluidsinstallatie. In al onze ruimtes is één microfoon inbegrepen bij de prijs.  Willen jullie meer faciliteiten, laat het dan even weten!

Doordat we beschikken over een eigen keuken en een geweldige keukenbrigade, ontbreekt het je nergens aan. Kijk eens naar onze vergaderarrangementen en buitengewone tussendoortjes. Wil je met je collega’s de dag afsluiten met een borrel of diner? Ook dat is mogelijk. Bel voor meer informatie om te vergaderen, of vraag direct een offerte aan.