Vergaderlocatie Zoetermeer

Vergaderlocatie Zoetermeer

U vindt onze vergaderlocatie nabij Zoetermeer. Tot 2004 heeft de boerderij dienst gedaan als boerderij, omgeven door weilanden en grazende koeien. Momenteel zijn de koeienstallen verruild door prachtige landelijke zalen. We beschikken over 5 vergaderruimtes, van groot tot klein. Hierdoor kunnen we groepen van 10 tot 250 personen kwijt. En wanneer we meerdere zalen combineren, kunnen we de capaciteit uiteraard vergroten.

Onze vergaderlocatie ligt nabij Zoetermeer en Rotterdam, maar is toch landelijk gelegen.

5 landelijke vergaderzalen

Hier vindt u een overzicht van onze vergaderzalen. Doordat de boerderij is omgeven door een grote tuin en buitenruimte, beschikken maar liefst 3 van onze zalen van een eigen terras. Zo kunt u tijdens uw vergadering of training heerlijk even naar buiten voor een frisse neus.
De Dorsvloer beschikt over een podium, dat perfect geschikt is voor uw spreker, congres of presentatie. In al onze zalen kunt u standaard gebruik maken van een beamer, scherm, microfoon en geluidsinstallatie.

Dorsvloer: tot 250 personen
Korenbarg: tot 90 personen
Koestal: tot 80 personen
Kippenschuur: tot 40 personen
Pinkenschuur: tot 40 personen

Aantrekkelijke vergaderarrangementen

Bij ons ontbreekt het u aan niets. Het is namelijk erg belangrijk om uzelf en uw gasten van voldoende energie te voorzien. Zeker bij een intensieve dag! Daarom hebben wij een aantrekkelijk vergaderarrangement samengesteld. We schenken onbeperkt koffie, thee en zorgen voor karaffen ijswater. Uiteraard krijgt u iets lekkers bij de koffie. Maar ook ons lunchbuffet is uitgebreid en vol met heerlijke en gezonde ingrediënten.

Wilt u aansluitend borrelen of met uw collega’s dineren? Ook dat kan op onze vergaderlocatie. Bekijk onze culinaire mogelijkheden of neem contact op voor een offerte op maat.

Wat kunt u van ons verwachten?
  • Landelijk gelegen vergaderlocatie
  • 5 verschillende vergaderzalen
  • Prachtige tuin en verschillende terrassen
  • Kosteloos gebruik van beamer, scherm, geluid en microfoon
  • Persoonlijke aandacht
  • Goed bereikbaar & gratis parkeren
Neem contact op voor meer informatie

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden op onze vergaderlocatie nabij Zoetermeer? Neem dan contact op voor meer informatie. Of maak een afspraak om eens te komen kijken? Dan krijgt u een goede indruk van onze zalen. We zetten de koffie vast klaar. Tot snel!

Stuur een mail Bel ons
Share via
Copy link