Vergaderlocatie Zoetermeer

Vergaderlocatie Zoetermeer

Op onze vergaderlocatie nabij Zoetermeer kunt u terecht voor uw vergadering, training of workshop. We beschikken over 5 verschillende vergaderruimtes, geschikt van 10 tot 250 personen. Onze vergaderlocatie beschikt standaard over gratis wifi, beamer, scherm en geluid. Daarnaast bieden wij u volledig verzorgde vergaderarrangementen. Tevens parkeert u bij ons geheel gratis. Welkom bij boerderij t Manneke!

Onze faciliteiten

• 5 inspirerende zalen, van 5 tot 250 personen
• Gratis parkeren
• All-in vergaderarrangementen
• Mogelijkheid tot een frisse neus
• Persoonlijke service & grote flexibiliteit

Vergaderruimtes

Een geschikte vergaderruimte voldoet in onze ogen aan een aantal faciliteiten. Allereerst is goede wifi en de nodige av-middelen een must. Daarnaast moet de vergaderzaal flexibel in te delen zijn, zodat we altijd uw gewenste opstelling kunnen bieden. Of dit nu formeel of informeel is.

Ook is het van belang dat de vergaderruimte voldoende rust kan geven, maar ook inspiratie kan bieden. Door onze landelijke ligging kunt u gerust een frisse neus halen, binnen no-time bevind u zich op de Groenzoom. En dat aan de rand van Zoetermeer, heerlijk toch?

Bekijk hier onze vergaderzalen.

Vergaderarrangementen

Buiten een geschikte vergaderzaal, besteden wij veel aandacht aan een goede verzorging. Als er veel van uw hersenpan wordt gevraagd, is het van belang ze de voorzien van een voedzame lunch. Wij bieden u daarom graag een uitgebreid lunchbuffet. Een warme dagsoep, heerlijk buffet met verschillende soorten brood, vlees, vis en vegetarisch beleg. En natuurlijk een lekkere snack. Salades en sappen ontbreken bij ons ook niet. Bekijk onze vergaderarrangementen.

Hoe wij ons onderscheiden

Wij staan voor een vergaande persoonlijke service. Deze is altijd afgestemd op uw individuele wensen. Zo proberen wij ons als vergaderlocatie aan de rand van Zoetermeer te onderscheiden. Wij hopen u een ‘thuisgevoel’ te geven tijdens uw bezoek aan onze landelijke boerderij. Komt u zelf eens een vergaderzaal uitproberen? Wij zetten de koffie vast klaar!