Vergaderlocatie Bergschenhoek

Vergaderlocatie Bergschenhoek

Onze vergaderlocatie nabij Bergschenhoek, is gelegen aan de rand van Berkel en Rodenrijs. We beschikken over 5 vergaderruimtes. Deze zijn geschikt van 5 tot 250 personen. Onze inspirerende vergaderruimtes beschikken over passende audiovisuele middelen. Parkeren doet u bij ons gratis. Welkom bij t Manneke!

Onze faciliteiten op een rij

5 vergaderruimtes, van 5 tot 250 personen
All-in vergaderarrangementen
Met mooi weer buiten lunchen
Gratis parkeren
Laagdrempelige service

Inspirerende vergaderruimtes

De karakteristieke boerderij bevat 5 vergaderruimtes. U kunt al komen vergaderen met een klein gezelschap van 5 personen. Bijvoorbeeld in onze Kippenschuur of Pinkenschuur. In onze grootste vergaderzaal, de Dorsvloer, kunnen 250 gasten plaatsnemen in theateropstelling. Omdat deze zaal beschikt over een podium, is deze heel geschikt voor een presentatie of spreker.

Daarnaast beschikken 3 van onze zalen over een eigen terras of tuin. Heerlijk als u een frisse neus wilt halen tussen de middag of buiten wilt lunchen. Wilt u er echt even uit? Dan wandelt u zo naar de prachtige Groenzoom. We hebben hier mooie routes voor uitgezet. Vraag gerust om de mogelijkheden.

Vergaderarrangementen

Bij ons kiest u voor een 4 of 8 uurs vergaderarrangement. Ons keukenteam zorgt voor een uitstekende verzorging tijdens uw meeting of vergadering. Wij zorgen voor onbeperkt koffie, thee en water en een goed lunchbuffet. Ook geniet u van iets lekkers bij de koffie en een goede middagbreak. Zo ontbreekt het u aan niets tijdens uw bezoek op onze vergaderlocatie Bergschenhoek.

Wilt u een compleet overzicht van onze vergaderarrangementen? Dan verwijzen we u graag naar onze brochure.

Hoe wij ons onderscheiden

Met onze gastvrijheid proberen we u een ‘thuisgevoel’ te geven op onze vergaderlocatie. Wij begrijpen als geen ander dat elke bijeenkomst anders is en moet aansluiten op uw specifieke wensen. Daarom geven wij u persoonlijke en laagdrempelige service. Precies zoals u mag verwachten op een boerderij.

Inspirerende vergaderruimte huren

Bent u benieuwd naar onze vergaderlocatie nabij Bergschenhoek? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag!

Ja! Ik huur graag een inspirerende vergaderruimte