Vergaderlocatie Bergschenhoek

Vergaderlocatie Bergschenhoek

U vindt onze vergaderlocatie nabij Bergschenhoek, aan de rand van Berkel en Rodenrijs. Met de beschikking over maar liefst 5 verschillende vergaderruimtes, hebben we altijd een geschikte vergaderzaal voor u in huis. Onze zalen beschikken standaard over een beamer, scherm en geluid. Daarnaast gebruikt u kosteloos ons wifi netwerk en is parkeren bij ons gratis. Welkom bij t Manneke!

De faciliteiten op onze vergaderlocatie Bergschenhoek

• 5 vergaderruimtes, van 5 tot 250 personen
• Gratis parkeren
• All-in vergaderarrangementen
• Mogelijkheid tot een frisse neus
• Persoonlijke service & grote flexibiliteit

Vergaderruimtes

De karakteristieke boerderij herbergt 5 vergaderruimtes. Deze verschillen in grootte, zodat we zowel kleine gezelschappen, als grotere groepen kunnen ontvangen. De kleinste zaal is al geschikt voor 5 personen. In onze grootste vergaderzaal (Dorsvloer) kunnen 250 gasten plaatsnemen in theateropstelling. Omdat deze zaal beschikt over een podium, is de Dorsvloer tevens geschikt voor een presentatie of spreker.

Daarnaast beschikken 3 van onze zalen over een eigen terras of tuin. Heerlijk als u een frisse neus wilt halen tussen de middag of buiten wilt lunchen. Niets is zo prettig dan frisse lucht tijdens een intensieve dag. Wilt u er echt even uit na het vergaderen? Dan wandelt u zo naar de prachtige Groenzoom.

Vergaderarrangementen

Onze vergaderlocatie beschikt over een eigen keuken. Ons fantastische keukenteam zorgt voor een uitstekende verzorging tijdens uw meeting of vergadering. Met ons all-in vergaderarrangement schenken we gedurende uw bijeenkomst onbeperkt koffie en thee. Daarnaast staan er karaffen water klaar in de vergaderzaal en hebben we wat lekkers voor in de ochtendpauze.

In de lunchpauze begeleiden we u naar een andere zaal of het terras voor een heerlijk lunchbuffet. U heeft uitgebreide keuze uit verschillende soorten brood, vleesbeleg en kaas. Maar we zorgen ook voor fruit, salades, wat zoete broodjes en natuurlijk een warme snack. Dan kunt u daarna weer met hernieuwde energie aan de slag!

Hoe wij ons onderscheiden

Met onze gastvrijheid proberen we u een ‘thuisgevoel’ te geven op onze vergaderlocatie. Wij begrijpen als geen ander dat elke bijeenkomst anders is en moet aansluiten op uw specifieke wensen. Daarom geven wij u persoonlijke en laagdrempelige service. Precies zoals u mag verwachten op een boerderij. Bent u benieuwd naar onze vergaderlocatie nabij Bergschenhoek? Bel dan voor de mogelijkheden naar 010-5114976 of maak gebruik van het contactformulier. Tot snel!