Zalenverhuur Rotterdam
Zalenverhuur Rotterdam

Op zoek naar een unieke locatie met zalenverhuur in Rotterdam? Kies dan voor zaalverhuur nabij Rotterdam van t Manneke. De prachtig verbouwde boerderij bevindt zich op een unieke landelijke locatie. Door een ruime parkeerplaats en een ligging op slechts 9 kilometer afstand van Rotterdam is de locatie zeer goed te bereiken voor uw gasten. De locatie beschikt over 5 sfeervol ingerichte zalen geschikt vanaf 15 tot maar liefst 350 personen!

Mogelijkheden zaalverhuur Rotterdam

Wanneer u kiest voor zaalverhuur in omgeving van Rotterdam bij t Manneke zijn er diverse extra mogelijkheden. De zalenverhuur van t Manneke kan indien wenselijk worden gecombineerd met aankleding, muzikale ondersteuning en/of culinaire lekkernijen.

Wat kunt u van t Manneke verwachten wanneer u kiest voor zaalverhuur Rotterdam?

  • Wij beschikken over een ruime gratis parkeerplaats;
  • Onze zalen zijn voorzien van moderne apparatuur;
  • Uitgebreide culinaire mogelijkheden, die wij graag op uw persoonlijke wensen afstemmen;
  • Mogelijkheid tot aankleding van zaal in bepaald thema/kleur;
  • Advies op maat, bijvoorbeeld over muzikale ondersteuning;
  • Goed bereikbaar voor minder validen (alle feestzalen zijn op de begane grond).
Zalenverhuur Rotterdam

Zalenverhuur in de omgeving van Rotterdam bij t Manneke is mogelijk van 15 tot 350 personen. De grootst beschikbare feestzaal is de dorsvloer, vernoemd naar de plek waar vroeger het graan gedorst werd. Deze zaal is ingericht om 250 personen te ontvangen. Wilt u liever meer gasten uitnodigen? Dan is er altijd nog de mogelijkheid de sfeervolle Foyer erbij te betrekken. Zo kunt u maar liefst 350 personen ontvangen! Wilt u meer informatie? Bekijk hier ons gehele zaalaanbod.

Informatie zaalverhuur Rotterdam

Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u graag meer informatie over Zaalverhuur Rotterdam? Aarzel dan niet en neem contact op. Wij voorzien u graag van vrijblijvende informatie. U kunt ons bereiken op 010-5114976. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen door te spreken.

Vrijblijvend contact