Trouwen Bergschenhoek

Trouwen in Bergschenhoek

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen! Je bent al aan het rondkijken op welke locaties je kunt trouwen in Bergschenhoek. Dus de eerste stap is gezet! Kom eens een kijkje nemen op onze trouwlocatie. Onze boerderij is landelijk gelegen en beschikt over 5 feestzalen én een prachtige tuin. Bij ons kan je dus ook buiten trouwen.

Kijk snel naar onze mogelijkheden en maak een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging.
Onze boerderij is gelegen in Berkel & Rodenrijs. Jullie gasten kunnen bij ons gratis parkeren.

Buiten trouwen

Is het een grote droom voor jullie om buiten te trouwen in Bergschenhoek? Als officiële trouwlocatie van Gemeente Lansingerland kan ook de ceremonie bij ons plaatsvinden. Als jullie elkaar het ja-woord geven vormt onze groene tuin een prachtig decor. En jullie opkomst is nog spectaculairder als jullie met de trouwauto het openslaande hek binnen rijden, terwijl de gasten al vol spanning klaar zitten.

 

Meerdere feestzalen

We beschikken in onze boerderij over meerdere feestzalen. Daardoor kunnen we met gemak alle onderdelen van jullie trouwdag organiseren, van ceremonie tot receptie en van diner tot feest. Jullie maken zelf jullie keuze in de verschillende zalen. Tijdens een oriënterend gesprek krijgen jullie een goede indruk van de tuin en de zalen. Benieuwd geworden? Kijk dan alvast op onze zalen-pagina voor een 360 view van de tuin en de feestzalen!

 

Verrassende catering

Bij t Manneke beschikken we over een eigen keuken. Kies voor een BBQ, keuzemenu of ons populaire Plankenmenu. Of je nu op zoek bent naar een formeel of informeel diner, we gaan graag in gesprek over jullie wensen en verwachtingen. Zo doen we jullie altijd een passend en persoonlijk voorstel.

 

Deze bruidsparen gingen je voor!
We hebben onze trouwdag van ceremonie tot feest bij ‘t Manneke gevierd. Van offerte tot de dag after is alles tot in de puntjes verzorgd. Het eten was heerlijk, de bediening top en de locaties zijn prachtig. Het contact verloopt soepel en geen vraag is teveel voor Lisan, die de tijd voor je neemt en heel enthousiast is. We hebben een dag om nooit te vergeten gehad!Marten & Marcella
Een geweldige locatie. En de tuin is echt een verborgen pareltje!
Goede communicatie, meedenkend en heerlijk eten!
Relaxte personeel en eigenaar. Een aanrader voor een geweldige bruiloft.!Patrick & Tirza
Maak een afspraak voor een bezichtiging

Zijn jullie nieuwsgierig geworden naar onze trouwlocatie in omgeving Bergschenhoek? We nodigen jullie graag uit om eens te komen kijken. Bel of mail voor een afspraak en zet de volgende stap in de organisatie van jullie droombruiloft. Tot snel!

Stuur een mail Bel ons