Zaalverhuur Zoetermeer

Zaalverhuur Zoetermeer

Maak kennis met onze zaalverhuur nabij Zoetermeer! In onze voormalige boerderij beschikken we over 5 privézalen. Deze kunt u gebruiken voor bijvoorbeeld verjaardagen, jubilea of zakelijke bijeenkomsten. En als officiële trouwlocatie kunt u bij ons ook het ja-woord geven.

U vindt ons in Berkel en Rodenrijs, aan de N470. Uw gasten kunnen bij ons gratis parkeren.

Inclusief catering

Tijdens uw verblijf bij ons, leggen we u en uw gasten graag in de watten. Bij ons is de zaalverhuur namelijk nooit ‘kaal’. Drankjes, hapjes een buffet of barbecue. Wij verzorgen het graag voor u. Omdat we beschikken over een eigen keuken, zijn onze mogelijkheden nagenoeg eindeloos. We gaan graag met u in gesprek over uw wensen voor de invulling van het feest. Wilt u uw gasten verwennen met een lunch of high tea? Of kiest u voor een uitgebreid buffet. Voor een idee van onze mogelijkheden kunt u ook onze informatiebrochure downloaden.

5 feestzalen

Afhankelijk van de grootte van uw gezelschap, adviseren we u graag welke ruimte het best geschikt is voor uw feest of zakelijke bijeenkomst. Bekijk hieronder alvast ons aanbod in zaalverhuur. Bij elke zaal krijgt u een 360 graden view voor een goede indruk van de ruimte.

Korenbarg: Tot 90 personen
Koestal: Tot 80 personen
Kippenschuur: Tot 40 personen
Pinkenschuur: Tot 40 personen

Landelijke ligging & gratis parkeren

Onze feestlocatie is omgeven door prachtige groene tuinen. Zo beschikken de Dorsvloer, de Korenbarg en de Kippenschuur over een eigen tuin of terras. Daarnaast hebben we een ruime voortuin, waar het mogelijk is elkaar het ja-woord te geven. Kijk gerust op onze trouwpagina voor meer informatie over onze trouwmogelijkheden.

Gelegen aan de N470 zijn uw gasten uit Zoetermeer binnen 15 minuten bij onze zaalverhuur. Ook Rotterdam en Pijnacker liggen op steenworp afstand. We beschikken over een ruime eigen parkeerplaats, waar uw gasten gratis parkeren. Metrostation Westpolder ligt op loopafstand.

Zij gingen u voor
Wij, en onze gasten hebben geweldig genoten. Keurig geregeld, prima bediening en het eten was van prima kwaliteit. Een aanrader voor anderen. <span class="su-quote-cite"> Huib de Jong</span>
Beste Paul en medewerker/sters,
Allereerst hartelijk bedankt voor de goede zorgen tijdens het feest van mijn 70 jarige verjaardag. Het was allemaal puik voor elkaar en mede dankzij het heerlijke eten, de gezellige ambiance en natuurlijk de vriendelijke bediening heeft iedereen het geweldig naar z’n zin gehad. Ook de koks hadden duidelijk hun beste beentje voor gezet want van iedereen hoor ik nu dat het buffet overheerlijk was. Zelfs Paul dacht er nog aan om een doos neer te zetten voor de cadeau’s, die ik mocht ontvangen.
Het zijn die kleine dingen die alles compleet maken.
Nogmaals mijn dank ook voor de kantoormedewerksters en verder personeel.<span class="su-quote-cite"> Rob & Wil Veldkamp</span>
Kom langs voor een kennismaking!

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze zaalverhuur nabij Zoetermeer? Kom langs voor een kennismaking! We laten u graag onze zalen zien en zijn benieuwd naar uw wensen. We zetten de koffie vast klaar. Tot snel!

Stuur een mail Bel ons