Vergaderlocatie Rotterdam

Vergaderlocatie in de buurt van Rotterdam

Bent u op zoek naar een centraal gelegen vergaderlocatie in de buurt van Rotterdam? Dan is t Manneke een zeer geschikte vergaderlocatie. Deze prachtig verbouwde monumentale boerderij is landelijk gelegen, maar toch dichtbij de stad. De vergaderruimtes in zijn omringd door een grote groene tuin en uiteraard voorzien van moderne apparatuur. De karakteristieke boerderij is al vijf generaties eigendom van de familie van Mannekes en samen doen wij er alles aan om t Manneke voor u de perfecte vergaderlocatie in de buurt van Rotterdam te maken.

t Manneke

T Manneke is een centrum voor congressen en feestelijke evenementen. Het moderne zalencentrum is centraal gelegen en geschikt voor vele mogelijkheden. Wij hebben zeven zalen met elk hun eigen inrichting en sfeer, welke zowel afzonderlijk als samen gebruikt kunnen worden. De vergaderruimtes zijn geschikt voor 15 tot 200 personen en hebben een podium voor uw presentatie, seminar of congres. Uiteraard is er de mogelijkheid om tussendoor even een frisse neus te halen in onze tuin of kunt u een deel van de vergadering buiten houden.

Ook op culinair gebied komt u bij t Manneke niets tekort. Wij hebben een eigen keuken en verzorgen u de gehele dag met verse producten. Het is mogelijk om voorafgaand aan de vergadering te starten met ontbijt. Tijdens de vergadering bieden wij u koffie- en lunch aan en uiteraard kunt u uw vergadering afsluiten met een borrel of diner.

Waarom kiezen voor t Manneke?

De vergaderlocatie van t Manneke is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar. Wanneer u met de auto komt kunt u voor de deur gratis parkeren. Komt u met openbaar vervoer? Dan is het vanaf de halte Westpolder (Randstadrail) circa 10 minuten lopen naar t Manneke. Waarom u voor t Manneke als vergaderlocatie in de buurt van Rotterdam moet kiezen?

  • Een karakteristieke vergaderlocatie
  • 5 verschillende vergaderruimtes, waar we eventueel 7 zalen van kunnen maken
  • Omringd door grote groene tuinen
  • Voorzien van beamer, scherm, wifi, geluidsinstallatie
  • Perfecte verzorging
  • Zeer centraal gelegen
  • Gratis parkeren
Ja, ik zoek een vergaderlocatie in de buurt van Rotterdam!

Heeft u interesse in onze goed bereikbare vergaderlocatie in de buurt van Rotterdam? Vult u dan het contactformulier in of neem geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de diverse mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Share via
Copy link