Inspirerende vergaderruimte

Een inspirerende vergaderruimte

Bent u op zoek naar een inspirerende vergaderruimte? Neem dan contact op met t Manneke. Onze vergaderlocatie is gelegen nabij Rotterdam, in Berkel en Rodenrijs.

Wij zijn gevestigd in een prachtige boerderij, welke afstamt uit 1876. Sindsdien hebben de koeienstallen en weilanden plaats gemaakt voor inspirerende vergaderruimtes en sfeervolle zalen. Rondom de boerderij, vindt u onze royale tuin en verschillende terrassen. Met mooi weer kunt u heerlijk in de buitenlucht vergaderen, met de tjilpende vogels als achtergrondmuziek.

5 vergaderzalen | 5 tot 250 personen | landelijke omgeving

Reserveer uw inspirerende vergaderruimte

Op onze vergaderlocatie heeft u de keuze uit 5 landelijke vergaderzalen. Deze verschillen in grootte, dus voor elke gelegenheid en elke groepsgrootte hebben we een geschikte ruimte. Onze grootste zaal, de Dorsvloer, biedt ruimte aan 200 personen in theateropstelling. Onze kleinere, maar overige inspirerende vergaderruimtes kunnen gebruikt worden voor break-out sessies. Wij adviseren u hier graag in.

Gratis parkeren | all-in vergaderarrangementen | persoonlijke service

All-in vergaderarrangement

Tijdens uw vergadering zorgen we graag voor een optimale verzorging. Met ons all-in vergaderarrangement geniet u van onbeperkt koffie, thee en karaffen water. Uiteraard zorgen we voor iets lekkers bij de koffie. Lunchtijd? Neem plaats voor een heerlijke kop soep en uitgebreid lunchbuffet. Verschillende vleeswaren, kaassoorten, zoete broodjes en wat hartigs. Dan kunt u daarna weer vol energie uw vergadering voortzetten.

Inspirerende vergaderruimte huren

Heeft u interesse om een inspirerende vergaderruimte te huren? Kom gerust eens langs om onze locatie te bekijken. Of neem contact op via 010-5114976 voor meer informatie. Wij zijn gevestigd nabij Rotterdam, aan de rand van Berkel en Rodenrijs. Bij ons kunt u persoonlijke service verwachten. Daarnaast hebben we een flexibele instelling en doen we er alles aan om ons aanbod volledig naar wens aan te passen.

Maak gebruik van het contactformulier of stuur uw mail naar info@tmanneke.nl. Tot snel!