Inspirerende vergaderruimte

Inspirerende vergaderruimte

Bent u op zoek naar een inspirerende vergaderruimte? In onze voormalige boerderij beschikken we over 5 landelijke zalen. U vindt onze vergaderlocatie in Berkel en Rodenrijs, vlakbij Rotterdam.

Wij zijn gevestigd in een prachtige boerderij. Deze stamt uit 1876. Sindsdien hebben de koeienstallen en weilanden plaats gemaakt voor inspirerende vergaderruimtes. Rondom de boerderij vindt u onze royale tuin. Ook beschikken we over verschillende terrassen. Met mooi weer kunt u dus heerlijk in de buitenlucht vergaderen.

• Inspirerende vergaderlocatie met landelijke zalen • 5 vergaderzalen • 5 tot 250 personen •

Inspirerende vergaderruimte huren

Op onze vergaderlocatie heeft u de keuze uit 5 landelijke vergaderruimtes. Deze verschillen in grootte. Dus voor elke groepsgrootte hebben we een geschikte ruimte voor u.

Onze grootste zaal is de Dorsvloer. Deze biedt ruimte aan 200 personen in theateropstelling. Bij een dergelijke groepsgrootte kunt u onze kleinere ruimtes gebruiken voor break-out sessies. Wij adviseren u hier graag in.

Onze inspirerende vergaderruimtes zijn flexibel. Hierdoor kunt u ook met een klein gezelschap op onze vergaderlocatie terecht. En met mooi weer vergadert u natuurlijk op één van onze terrassen. Of maak gebruik van onze royale tuin voor een buitensessie. We hebben veel mogelijkheden en denken graag met u mee.

• Gratis parkeren • all-in vergaderarrangementen • persoonlijke service •

All-in vergaderarrangement

Tijdens uw vergadering zorgen we graag voor goede koffie en een goede lunch. Met ons all-in vergaderarrangement bent u compleet verzorgd. Met onbeperkt koffie, thee en karaffen water. Uiteraard zorgen we voor iets lekkers bij de koffie. Is het lunchtijd? Neem plaats voor een heerlijke kop soep en uitgebreid lunchbuffet. Verschillende luxe belegde broodjes, wat hartigs en zoete broodjes. Dan kunt u daarna weer vol energie uw vergadering voortzetten. Daarnaast zorgen we in de middag voor een gezond tussendoortje.

Voor een overzicht van ons complete aanbod verwijzen we u graag naar onze informatiebrochure.

Walk & Talk

Heeft u behoefte aan een frisse neus tijdens uw vergadering? Vraag dan naar één van onze uitgezette wandelingen. Onze inspirerende vergaderlocatie ligt aan de Groenzoom, waar u heerlijk kunt wandelen. Indien gewenst kunnen we lunch ook to-go meegeven.

Reserveer uw inspirerende vergaderruimte

Heeft u interesse om een inspirerende vergaderruimte te huren? Wij zijn gevestigd nabij Rotterdam. Net aan de rand van Berkel en Rodenrijs. Bij ons kunt u persoonlijke service verwachten. Daarnaast hebben we een flexibele instelling en doen we er alles aan om ons aanbod volledig naar wens aan te passen.

Ja! Ik huur graag een inspirerende vergaderruimte