Zaal verhuur Rotterdam
Op zoek naar zaal verhuur in Rotterdam?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor zaal verhuur in Rotterdam? Kijk dan eens bij de prachtig verbouwde boerderij van t Manneke! De landelijk gelegen boerderij beschikt over diverse zalen en is slechts op 9 km afstand van Rotterdam. Deze eigenschappen in combinatie met de uitgebreide gratis parkeerplaats maken het een unieke, maar ook uiterst goed bereikbare locatie voor uw gasten!

Mogelijkheden zaal verhuur Rotterdam

U kunt volledige service verwachten, als u kiest voor zaal verhuur in Rotterdam bij t Manneke. Naast zaal verhuur, verzorgt t Manneke indien wenselijk ook aankleding, muziek en culinaire gerechten. Elke zaal is voorzien van moderne apparatuur en aan te kleden in elke kleur en/of thema. Ook bevinden alle feestzalen zich op de begane grond waardoor ze makkelijk te bereiken zijn voor minder validen.

Beschikbare zalen voor Zaal verhuur Rotterdam

Voor zaal verhuur in Rotterdam zijn er verschillende mogelijkheden. De grootst beschikbare feestzaal is de dorsvloer, vernoemd naar de plek waar vroeger het graan gedorst werd. De zaal kan eenvoudig uitgebreid worden, wanneer u met meer dan 250 personen een feestje wilt bouwen. Door de Foyer erbij te betrekken kunnen er maar liefst 350 personen ontvangen worden.

Voor zaal verhuur in Rotterdam van t Manneke heeft u keuze uit vijf sfeervolle zalen van verschillende grootte;

  • Dorsvloer: zaal geschikt voor 40 tot 250 personen
  • Koestal: zaal geschikt voor 20 tot 80 personen
  • Korenbarg: zaal geschikt voor 20 tot 90 personen
  • Kippenschuur: zaal geschikt voor 15 tot 40 personen
  • Pinkenschuur: zaal geschikt voor 15 tot 40 personen
Informatie zaal verhuur Rotterdam

Heeft u interesse en wilt u meer informatie over zaalverhuur in Rotterdam? Wij helpen u graag verder. Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden door te spreken. Wanneer u ons telefonisch wilt spreken zijn wij bereikbaar op 010-5114976

Vrijblijvend contact