Zaal huren Zoetermeer
Wilt u een zaal huren in Zoetermeer?

Wilt u binnenkort een zaal huren in Zoetermeer? Bijvoorbeeld omdat u een geschikte vergaderruimte zoekt, op een betoverende plek wilt trouwen of een andere reden voor een feestje heeft? Kies er dan voor om een zaal te huren nabij Zoetermeer bij t Manneke. t Manneke is een prachtig verbouwde, landelijk gelegen boerderij dat beschikt over meerdere feestzalen. Of u nu uw reünie, verjaardagsfeest, familiediner, trouwfeest, of jubileum wilt vieren; t Manneke heeft een geschikte zaal in Zoetermeer voor u beschikbaar. Laat u betoveren door deze unieke plek!

Let op: wij verzorgen uw evenement volledig, het is daarom niet mogelijk een zaal “kaal” te huren en zelf de catering te organiseren.

Diverse zalen in Zoetermeer

Bij t Manneke zijn de mogelijkheden eindeloos bij het huren van een zaal in Zoetermeer. Onze diverse zalen bieden ruimte voor 15 tot wel 250 personen. Behalve een feestlocatie, is t Manneke ook een verrassende vergaderlocatie. Al onze zalen zijn uiteraard voorzien van een beamer, scherm, Wi-Fi en geluidsinstallatie. En ook voor de ‘mooiste dag van uw leven’ moet u aan ons denken. T Manneke is aangewezen als officiële trouwlocatie, en dat is niet zo gek. Deze sprookjesachtige locatie is landelijk gelegen, omringd door schitterend aangelegde tuinen én eenvoudig te bereiken vanuit de Randstad.

t Manneke maakt uw wensen waar

Indien u een zaal huurt wilt u natuurlijk zorgeloos kunnen genieten. T Manneke maakt dit mogelijk door alles tot in de puntjes te verzorgen. Wat kunt u van t Manneke verwachten indien u een zaal huurt Zoetermeer?

  • Wij beschikken over een ruime gratis parkeerplaats;
  • Onze zalen zijn voorzien van moderne apparatuur;
  • Uitgebreide culinaire mogelijkheden, die wij graag op uw persoonlijke wensen afstemmen;
  • Mogelijkheid tot aankleding van zaal in bepaald thema/kleur;
  • Advies op maat, bijvoorbeeld over muzikale ondersteuning;
  • Goed bereikbaar voor minder validen (alle feestzalen zijn op de begane grond).
Direct reserveren bij t Manneke

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u een zaal huren nabij Zoetermeer? Aarzel dan niet en neem contact met t Manneke op. Wij zijn te bereiken via 010-5114976. Ook kunt u het contactformulier invullen. Wij bespreken graag uw wensen met u, om zo uw feest perfect vorm te geven. Ook indien u speciale wensen heeft mag u die gerust met ons bespreken. Bij ons is niets te gek! Kom genieten bij t Manneke!

Vrijblijvend contact