Zaal huren Zoetermeer

Zaal huren in Zoetermeer

Wilt u een zaal huren in Zoetermeer voor uw verjaardag of jubileum? Of zoekt u een geschikte zaal voor een vergadering of presentatie? Kom dan eens kijken op onze landelijke feestlocatie en vergaderlocatie! We ontvangen u graag in één van onze 5 zalen.

5 zalen
Altijd inclusief catering
Persoonlijke service
Gratis parkeren

t Manneke is gelegen in Berkel & Rodenrijs, op zo’n 10 km vanaf Zoetermeer. Uw gasten kunnen bij ons gratis parkeren.

Vijf landelijke zalen te huur

Onze feestlocatie is gevestigd in een oude boerderij. Onze zalen ademen dan ook precies die landelijke sfeer uit. Maar dan in een modern jasje! We beschikken over 5 feestzalen, geschikt van 10 tot 250 personen. Zo kunt u zowel met een intiem als groter gezelschap bij ons terecht. Daarnaast beschikken 3 van onze zalen over een eigen terras. Met lekker weer zit u dus heerlijk buiten.

Inclusief catering

Bij ons wordt u tijdens uw feest of zakelijke bijeenkomst helemaal in de watten gelegd. Zo zijn verjaardagen en andere feesten altijd inclusief drankjes. Daarnaast bespreken we graag met u uw verdere wensen voor de invulling van het feest. Van koude luxe hapjes tot een BBQ en van een heerlijke bitterbal tot uitgebreid buffet.

Zij gingen u voor
Wat een geweldig verjaardagsfeest had ik in de Korenbarg! Het personeel dacht vooraf al super mee en tijdens het feest kwam dit dus helemaal goed. Het team van t Manneke zorgt er goed voor, dat je echt kunt genieten van je feest. De bediening was goed, de zaal ontzettend leuk, de hapjes en drankjes helemaal goed en na afloop een zeer attente eigenaar met een bedankje en een doos, waar alle cadeautjes in mee konden. TOP!
Een aanrader voor een ieder die wat te vieren heeft! Sylvia Dirkzwager
Op zaterdag 22 december vierden wij met naaste familie en vrienden in de Kippenschuur een verjaardagsfeestje en hebben wij ons en onze gasten laten trakteren op het plankenmenu. Wat was dit een geweldige en culinaire belevenis. De ruimte was mooi en sfeervol aangekleed, de ontvangst en verzorging waren zeer gastvrij en goed, heerlijke achtergrondmuziek in onze stijl en het eten was subliem. Kortom, in alle opzichten een absolute aanrader! Robert van Hooff & Hans van Ooijen
Kom langs voor een bezichtiging!

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u een zaal huren nabij Zoetermeer? Neem dan contact op voor meer informatie, of om een afspraak in te plannen. We laten u graag onze zalen zien tijdens een oriënterend gesprek. Wij zetten de koffie vast klaar. Tot snel!

Stuur een mail Bel ons