Buffetten

Buffetten

Onze buffetten zijn rijkelijk gevuld en voorzien van eerlijke en herkenbare gerechten. Kies voor één van onze koud/warm buffetten of ga bijvoorbeeld voor een geheel Italiaans buffet.

Ambacht Rodenrise: € 39,50
Koud
Gerookte zalm / kappertjes / uienringen / geprakt ei / mosterddressing
Carpaccio / pesto / pijnboompitten / oude kaas
Hollandse garnalen / cocktailsaus
Huzarensalade / gepocheerd ei
Geitenkaas / honing / walnoten (v)
Meloen / rauwe ham
Boerenpaté / blauwe vijgen
Boerenbrood / boter / kruidenboter / aioli / olijventapenade
Warm
Gegrilde runderentrecôte / pepersaus
Zalmfilet / kreeftensaus
Varkenshaas / champignonroomsaus
Klassieke beenham / tijm-mosterdsaus
Tongschar / witte wijn saus
Dikke frieten / mayonaise (v)
Aardappelgratin (v)
Provençaalse groenten melange (v)
Rauwkost salade / olijven / feta (v)
Italië op de boerderij: € 38,50
Koud
Carpaccio / pesto / pijnboompitten / oude kaas
Caprese tomaat / basilicum (v)
Caprese seranoham / honing
Gamba’s / courgette
Sandwiches aubergine / manchego (v)
Heilbot / rucola / kaviaar
Vlinderpasta / gerookte zalm / kwartel ei
Kippendijenspies / pecorino / amandelen
Boerenbrood / boter / kruidenboter / aioli / olijventapenade
Warm
Ravioli / paddenstoelen (v)
Cannelloni / spinazie / ricotta / tomaat (v)
Lasagne
Lamsrib / salie / rozemarijn / rozeval
Entrecote / pompoen / risotto
Speenvarken / paprika / aceto azijn
Oldenbarneveld: € 37,50
Koud
Tonijn pastrami / aubergine hangop
Kalfslende rolletjes / makreel mayonaise
Carpaccio / pesto / pijnboompitten / oude kaas
Bloody Mary / gebakken gamba’s
Kangoeroe biefstuk / zoete appel
Gerookte zalm / aardappel / crème fraîche
Boerenbrood / boter / kruidenboter / aioli / olijventapenade
Warm
Gebakken zeebaars / gebakken witlof
Gegrilde kalfsoester / parelgort / kool
Runderstoof / groene asperges
Kabeljauw rug / basilicum / wortelcrème
Parelhoender / knoflook / puree / kastanje champignons
Klassieke beenham / tijm-mosterd saus
Dikke frieten / mayonaise (v)
Rauwkost salade / olijven / feta (v)
Buffet du chef: € 29,50
Samengesteld door de chef, invulling afhankelijk van het seizoen.
t Gulzige Manneke: € 28,50
Klassieke beenham / tijm-mosterd saus
Kippendij / licht pikante saus / paprika
Schnitzel / uienringen / citroen
Runderbiefstuk / champignons / rode wijn saus
Carpaccio / pesto / pijnboompitten / oude kaas
Dikke frieten / mayonaise (v)
Waldorfsalade (v)
Aardappelsalade / truffel / crème fraîche (v)
Boerenbrood / boter / kruidenboter / aioli / olijventapenade
Stamppottenbuffet De Hooibarg: € 24,50
Geniet in de wintermaanden van ons heerlijke stamppottenbuffet.
Jachtschotel / rode kool / stoofperen
Zuurkool / aardappel (v)
Boerenkool / rookworst
Hutspot / gebakken speklap
Klapstuk / jus / ui
Oma’s gehaktbal / braadjus
Appelcompote
Piccalilly
De Hooizolder: € 21,50
Carpaccio / pesto / pijnboompitten / oude kaas
Gegrilde zalmforel / niçoise / kruiden
Salade kippendijen / shiitake / courgette
Salade ravioli / pastrami / ansjovis / zwarte olijven
Rode mul / roerbak groenten / noilly prat saus
Varkens lende / sjalottensaus
Aardappelrozetten (v)
Dikke frieten / mayonaise (v)
Provençaalse groenten melange (v)
Rauwkost / olijven / feta (v)
Boerenbrood / boter / kruidenboter / aioli / olijventapenade
Satébuffet de Broekpolder: € 18,50
Gegrilde kipsaté / saté saus
Nasi
Omelet (v)
Huzarensalade
Komkommer / rode peper / peterselie (v)
Dikke frieten / mayonaise (v)
Uitjes / seroendeng / ketjap / sambal (v)
Boerenbrood / boter / kruidenboter / aioli / olijventapenade

Wilt u uw buffet afsluiten met een heerlijk dessert of iets zoets voor bij de koffie? Bekijk dan onze desserts & sweets.

Share via
Copy link