Vergaderlocatie Pijnacker

Vergaderlocatie Pijnacker

U vindt onze vergaderlocatie nabij Pijnacker, aan de rand van Berkel en Rodenrijs. Voor het huren van een vergaderruimte of vergaderzaal bent u bij ons aan het juiste adres. Onze prachtige boerderij beschikt over 5 vergaderzalen, die ook erg geschikt zijn voor een workshop of training. Parkeren doet u bij ons helemaal gratis.

Welkom bij boerderij t Manneke!

Onze faciliteiten

• 5 inspirerende zalen, van 5 tot 250 personen
• Gratis parkeren
• All-in vergaderarrangementen
• Mogelijkheid tot een frisse neus
• Persoonlijke service & grote flexibiliteit

Vergaderruimtes

Als u bij ons komt vergaderen, dan heeft u de keuze uit 5 inspirerende zalen. Doordat elke vergaderruimte een eigen karakter en stijl heeft, kunnen we voor elke gelegenheid een geschikte vergaderzaal bieden. De zalen zijn verschillend van grootte. Hierdoor kunnen we groepen van 5 tot 250 personen faciliteren. Perfect als u op zoek bent naar subzalen voor break-outsessies bijvoorbeeld.

Een vergaderzaal huurt u bij ons standaard inclusief gebruik van een beamer, scherm en geluidsinstallatie met microfoon. Uiteraard kunt u gebruik maken van ons gratis wifi netwerk.

Frisse neus

Onze vergaderlocatie is landelijk gelegen. Wij beschikken over meerdere terrassen en een groene tuin. Even een frisse neus halen is bij ons dus geen probleem. Daarnaast ligt de prachtige Groenzoom op steenworp afstand. Even de natuur in doet wonderen!

Vergaderarrangementen

Wij beschikken over een eigen keuken met een geweldig keukenteam. Wij bieden u dus graag een all-in vergaderarrangement. Bij binnenkomst ontvangt u een heerlijke kop koffie of thee. Karaffen ijswater staan in de zaal klaar. En we zorgen uiteraard voor iets lekkers bij de koffie. In de lunchpauze hebben we een heerlijk lunchbuffet voor u klaarstaan. Zo kunt u vol energie terug de vergadering in.

Hoe wij ons onderscheiden

Wij vinden het erg belangrijk om te luisteren naar uw persoonlijke wensen. U zal merken dat wij onze service hierop afstemmen, zodat we u altijd een unieke beleving kunnen bieden. Wij stellen ons uiterst flexibel op en u kunt deze persoonlijke service te allen tijden op onze vergaderlocatie nabij Pijnacker verwachten. Komt u zelf eens vergaderen in een vergaderruimte? Wij zetten de koffie vast klaar!