Wij zijn open!

Verantwoord vergaderen

Op dit moment kunt u bij ons weer verantwoord terecht voor verschillende samenkomsten, partijen en vergaderactiviteiten.
Juist nu zijn we maar wat blij met onze ruimte op de boerderij! Met ons ruime buitenterrein en de 7 verschillende zalen binnen, is er volop ruimte om verantwoord op gepaste afstand jullie wensen in te vullen.

Vanuit Den Haag komen er regelmatig nieuwe restricties over wat wel en niet kan. Samen kijken we graag naar een pragmatische invulling hiervan. Bijvoorbeeld door gezelschappen in tijdsblokken in te delen, meerdere zalen in te zetten of (overdekte) buitenruimtes te gebruiken. Hierdoor is er vanaf juni alweer veel mogelijk.

Corona maatregelen

Algemene richtlijnen
Deze mogelijkheden zijn aan strikte voorwaarden gebonden. Zo moeten wij 1,5 meter afstand bewaren tussen verschillende gasten en zijn wij gebonden aan een maximum aantal gasten. Dit geldt zowel binnen in de boerderij, als buiten op het terras. Daarnaast zijn wij verplicht iedereen een zitplek te bieden en zijn staplaatsen vooralsnog niet toegestaan.
Gelukkig hebben we veel ruimte en kunnen we dit op een verantwoorde manier faciliteren.
Naast deze richtlijnen, hebben we een aantal extra maatregelen getroffen. Deze delen we graag met jullie.

Algemene hygiëne
In de horeca gelden te allen tijden strikte hygiëne regels. In deze corona tijd zorgen wij ervoor dat we toiletten, tafels, deurkrukken en andere oppervlakten die veelvuldig worden gebruikt, extra reinigen. Daarnaast wassen wij onze handen volgens RIVM richtlijnen en vragen we iedereen bij binnenkomst zijn/haar handen te desinfecteren.

Gezondheidscheck
Bij iedere gast hebben we een check-in moment waarbij we een aantal gezondheidsvragen stellen. Deze zijn opgesteld door de KHN en RIVM. Iedere gast die bij ons binnenkomt verklaard hierbij gezond te zijn en geen klachten te hebben.

Vergaderzalen
In onze vergaderzalen hebben we ook de nodige maatregelen getroffen. Met alle opstellingen houden wij voldoende ruimte tussen de deelnemers. Zo kunt u in elke ruimte veilig vergaderen. Daarnaast vindt u op meerdere plekken desinfecterende hand-gel.
Met mooi weer kunt u er ook voor kiezen buiten te vergaderen, lunchen of dineren. Wij adviseren u hier graag in.