Vergaderen in coronatijd

Vergaderen in coronatijd

Vergaderen in coronatijd vergt meer aandacht en zorg. Juist nu is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de werkwijze en mogelijkheden op een vergaderlocatie tijdens coronatijd. Graag informeren we je daarom over onze maatregelen en mogelijkheden om jullie vergadering of meeting coronaproof te kunnen organiseren.

Coronaproof – onze maatregelen

Tijdens jullie vergadering of training moeten wij 1,5 meter afstand bewaren tussen verschillende gasten. Dit geldt zowel binnen in de vergaderzalen, als buiten op het terras. Gelukkig hebben we veel ruimte op de boerderij en kunnen we dit op een verantwoorde manier faciliteren.

Daarnaast hebben we een aantal maatregelen getroffen om het vergaderen in coronatijd zo veilig mogelijk te houden:
• We vragen bij binnenkomst je handen te desinfecteren.
• Daarnaast zijn wij verplicht je naam en telefoonnummer bij binnenkomst te noteren, in verband met een eventueel bron- en contactonderzoek. Je persoonlijke informatie wordt na 1 maand vernietigd en wordt uitsluitend gebruikt ten behoeve van een eventueel bron- en contactonderzoek.
• Daarnaast vindt je op verschillende punten pompjes met desinfecterende handgel.

Benieuwd naar ons luchtventilatiesysteem? Bekijk ons artikel hierover via de volgende link.

Zaalcapaciteit in coronatijd

Ook hebben we al onze vergaderzalen coronaproof ingericht. Dit heeft uiteraard consequenties op de capaciteit van onze vergaderruimtes. Bij de onderstaande capaciteit houden wij rekening met 1,5 meter afstand tussen alle deelnemers.

Dorsvloer
U-vorm: 20 personen
Carré: 22 personen
Theater: 40 personen
Cabaret: 28 personen
Koestal
U-vorm: 12 personen
Carré: 13 personen
Theater: 22 personen
Cabaret: 20 personen
Korenbarg
U-vorm: 10 personen
Carré: 11 personen
Theater: 15 personen
Cabaret: 15 personen
Kippenschuur | Pinkenschuur
U-vorm: 13 personen
Carré: 13 personen
Theater: 12 personen
Cabaret: 12 personen

Verzorging

Tijdens uw bijeenkomst verzorgen we graag uw lunch, (sit-down) borrel of diner. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden of bekijk onze vergaderarrangementen.

Ben je benieuwd naar onze beschikbaarheid om te vergaderen in coronatijd? Neem dan contact op voor meer informatie via 010-5114976 of stuur een mail naar info@tmanneke.nl.