Vergaderen in coronatijd

Vergaderen in coronatijd

Vergaderen in coronatijd vergt meer aandacht en zorg. Juist nu is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de werkwijze en mogelijkheden op een vergaderlocatie tijdens coronatijd. Graag informeren we u daarom over onze maatregelen en mogelijkheden om uw vergadering coronaproof te kunnen organiseren.

Coronaproof – onze maatregelen

Tijdens uw vergadering of training moeten wij 1,5 meter afstand bewaren tussen verschillende gasten. Dit geldt zowel binnen in de vergaderzalen, als buiten op het terras. Gelukkig hebben we veel ruimte op de boerderij en kunnen we dit op een verantwoorde manier faciliteren.
Daarnaast hebben we een aantal maatregelen getroffen om het vergaderen in coronatijd zo veilig mogelijk te houden:
• Op verschillende punten in onze algemene ruimtes, maar ook in elke vergaderzaal, vindt u desinfecterende hand-gel.
• Buiten de algemeen geldende strikte hygiëneregels in de horeca, desinfecteren wij regelmatig toiletten, deurkrukken en andere oppervlakten die veelvuldig worden gebruikt.

Zaalcapaciteit in coronatijd

Ook hebben we al onze vergaderzalen coronaproof ingericht. Dit heeft uiteraard consequenties op de capaciteit van onze vergaderruimtes. Bij de onderstaande capaciteit houden wij rekening met 1,5 meter afstand tussen alle deelnemers.

Dorsvloer
U-vorm: 20 personen
Carré: 22 personen
Theater: 40 personen
Cabaret: 28 personen

Koestal
U-vorm: 12 personen
Carré: 13 personen
Theater: 22 personen
Cabaret: 20 personen

Korenbarg
U-vorm: 10 personen
Carré: 11 personen
Theater: 15 personen
Cabaret: 15 personen

Kippenschuur | Pinkenschuur
U-vorm: 13 personen
Carré: 13 personen
Theater: 12 personen
Cabaret: 12 personen

Verzorging van uw vergadering in coronatijd

Ook de verzorging tijdens uw vergadering is bij ons coronaproof. Koffie en andere warme dranken zijn verkrijgbaar aan de bar. Tijdens uw pauzemomenten zorgen wij ervoor dat de zaal wordt schoongemaakt. Daarnaast serveren wij de lunch uit, in plaats van deze in buffetvorm te presenteren. Zo beperken we de contact- en risicomomenten tot een minimum.
Bekijk hier onze vergaderarrangementen.

Neem contact op voor meer informatie

Bent u benieuwd naar onze beschikbaarheid om te vergaderen in coronatijd? Neem dan contact op voor meer informatie via 010-5114976 of stuur een mail naar info@tmanneke.nl.