Particulier

Particulier

Reserveer één van onze feestelijke zalen voor uw verjaardag, jubileum of familiediner. Elke zaal heeft zijn eigen sfeer en ambiance, zodat u ruim de keus heeft een passende feestzaal te kiezen. We beschikken over 7 verschillende zalen. Deze zijn geschikt van 10 tot 250 personen. Ook hebben we een groot terras voor ruim 250 personen, heerlijk in de zomermaanden!

U heeft bij ons de regie tijdens uw feest. Zo kunt u zelf bepalen hoe de zaal ingericht wordt. Wilt u gezamenlijke eten aan lange tafels, of wilt u juist meerdere zitjes en wat statafels? Met mooi weer op het terras of liever binnen? U bent de baas! Ook is het bij ons mogelijk de zalen zelf te versieren met bijvoorbeeld ballonnen, slingers en foto’s.

Al onze zalen beschikken over een geluidsinstallatie. Wij verzorgen graag uw achtergrondmuziek. Uiteraard kunt u ook een eigen afspeellijst aansluiten, of een DJ of band inhuren. En desgewenst zorgen we voor een beamer en scherm.

Voor al uw feesten en partijen hebben wij aantrekkelijke arrangementen. Onze keukenbrigade staat voor uw klaar en weet onze gasten altijd te verrassen. Met eerlijke en herkenbare ingrediënten en gerechten, maar ook door een persoonlijke benadering, passend maatwerk en door een open en meedenkende instelling. Kies voor een high tea, buffet, bbq of feestarrangement en laat u in de watten leggen. Kijk hieronder gerust naar de verschillende mogelijkheden.

t Manneke is goed bereikbaar voor uw gasten, wij beschikking over een eigen gratis parkeerterrein.

Download brochure

Neem contact op!
info@tmanneke.nl
010 511 4976